Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóválasztásnál a szívemre...

Autóválasztásnál a szívemre vagy az eszemre hallgassak inkább?

Figyelt kérdés

BMW 320i E90 és Astra H 1.4 között gondolkodom, 2006-os évjárattól. Mindkettőre bőven van pénzem megvásárolni és fenntartani is, csak kérdés, hogy megéri-e?

Főként egyedül, 40% városi és 60% országúti forgalomban használnám évi 10-15 ezer kilométert. A BMW nagy álmom volt, de nem tudom megér-e +1-1,5 millió Forintot, drágább fenntartást, illetve +3L fogyasztást a vadító kinézet és az élmény.

Mi a véleményetek?

2014. ápr. 6. 19:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha fenn tudod tartani, akkor meg.
2014. ápr. 6. 19:24
 2/7 anonim ***** válasza:
ha van rá pénzed akkor bmw csak próbáld ki mind a kettőt aztán rájössz hogy a 320i fényévekkel jobb,de vegyél dízelt az megy is és keveset fogyaszt csak a hangja és nem lehet addig kihúzatni ez a baja
2014. ápr. 6. 19:33
 3/7 anonim ***** válasza:
90%

hát a 2öt nem is lehet összehasonlítani...

a4 en nem gondolkozol?

2014. ápr. 6. 19:34
 4/7 anonim ***** válasza:
44%
320i helyett keress egy 330D-t és akkor fogyasztásban még mindig jobban jössz ki ellenben érezhető a különbség az 320-hoz képest, arról nem beszélve, hogy a hangja is sokkal szebb a sorhat dízelnek mint a sornégynek.
2014. ápr. 6. 19:39
 5/7 A kérdező kommentje:
Dízelt semmiképp nem szeretnék, A4-et se.
2014. ápr. 6. 19:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Anyagi szempontból nem éri meg - minden más szempont pedig szubjektív és rajtad áll.
2014. ápr. 6. 20:37
 7/7 Beviz Elek ***** válasza:
91%

Ha nem érvágás számodra, akkor a bömbit venném meg a helyedben. Hadonló helyzetben voltam Nissannal.

1.6 alap verziót cseréltem le azonos évjáratú 2.0-sra.

2 kikötés volt: 2.0 benzin, napfénytetö.

Nem bántam meg

2014. ápr. 6. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!