Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintem túl hamar oda fogom...

Szerintem túl hamar oda fogom magam adni neki. Mire hallgassak?

Figyelt kérdés

2 hónapja ismerjük egymást és rögtön egymásba szerettünk. Most hétvégén jött szóba először a szex téma, nem siettet mondta is, hogy vár rám meg megbeszéltünk ezzel kapcsolatban mindent mert csókolózás közben kicsit beindult de nem csinált semmit, bocsánatot is kért miatta. Utána megint elkezdtünk csókolózni és mindketten kicsit beindultunk, rám feküdt és éreztem a kukiját meg kicsit elkalandozott a keze de csak ruhán keresztül. Nem akarom ilyen kevés idő után odaadni magam de "félek", hogy hamarabb meg föt történni a dolog mint kéne. Olyan helyzetben sose gondolkozok ezen (többször volt már részemről ilyen de sose beszéltünk róla). Úgy értem, hogy vele mert előtte senkim nem volt. Szeretem meg talán kívánom is már. Szerintetek ha úgy adódik mit csinaljak? Menjek bele vagy gondolkozzak inkább? Mennyi idő az ameddig egy NEM szűz fiút váratni lehet?

17/L

2014. márc. 30. 11:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Várasd még 1-2 hónapot, max addig érjétek be pettinggel.
2014. márc. 30. 11:10
 2/15 anonim ***** válasza:
84%
Nincs olyan, hogy "váratni kell". Ha ez már nem kérdés számodra, engedj a vágyaidnak.
2014. márc. 30. 11:13
 3/15 A kérdező kommentje:
De szerintem 2 hónapnyi ismeretség után nem kéne még, hiába vágyom rá. Vagy nem tudom. Ezért kérdezlek titeket.
2014. márc. 30. 11:22
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

A szerelmi életet nem naptár szerint kell élni :)

Az időpont faktort teljes egészében iktasd ki, és aszerint dönts a szex mellett, hogy mit érzel. Szereted, kivánod, stb...

A szex két szerelmes között nem illendőség, vagy naptári érték kérdése, hanem a vágyé csak.

És pettinggel kezdjetek, ismerjétek meg egymást, a reakciókat stb... Ne a naptárt nézd, ne minket kérdezz, ne aszerint, hogy ki szerint mikor mit. A szex vágy,szerelem kérdése kell hogy legyen, és csak az.

2014. márc. 30. 11:29
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Az előttem szólónak igaza van. Mindig addig menj, ameddig jól esik, aztán szükség esetére legyen nálatok mindig óvszer.
2014. márc. 30. 11:36
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Petting ha annyira nem bírsz magaddal, és úgy érzed, még nem akarod teljesen odaadni magad. De ne a mi véleményünk alapján döntsd el, hanem amit érzel. Ha korainak érzed, akkor még ne. Ilyen ne legyen már, hogy érzed, hogy készen lennél rá, aztán még váratod a pasit, mert " jajezmégkorai a hónapok száma alapján". Ez hülyeség.
2014. márc. 30. 11:47
 7/15 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Csak én azért tartom kicsit korainak mert 2 hónap szerintem kevés. Vagyis alig elég valamire. 2 hónappal ezelőtt még azt se tudtam, hogy ő létezik. Nálunk minden hirtelen jött egyik napról a másikra és szerintem most se lesz ez máshogy. Nem hiszem, hogy meg fogom bánni csak sose beszélgettem így erről senkivel.
2014. márc. 30. 13:57
 8/15 anonim ***** válasza:

Abból indulj ki, hogy neked mi a jó,és mire vágysz.

Ha vágysz a szexre, nem kell variálni.

Az a legfontosabb, hogy tudd mik az igényeid, és azt szem előtt tartsd. Sokkal inkább mint mások véleményét :)

2014. márc. 30. 13:59
 9/15 A kérdező kommentje:
Annyi, hogy amikor nincs velem akkor nem érzem azt, hogy kéne meg kívánom, hanem csak akkor amikor éppen rajtam van :)
2014. márc. 30. 14:08
 10/15 anonim ***** válasza:

Sztem tökmind1 itt mit mondanak.

Van az a pont ahonnan már nincs visszaút úgysem :)

2014. márc. 30. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!