Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintem túl hamar oda fogom...

Szerintem túl hamar oda fogom magam adni neki. Mire hallgassak?

Figyelt kérdés

2 hónapja ismerjük egymást és rögtön egymásba szerettünk. Most hétvégén jött szóba először a szex téma, nem siettet mondta is, hogy vár rám meg megbeszéltünk ezzel kapcsolatban mindent mert csókolózás közben kicsit beindult de nem csinált semmit, bocsánatot is kért miatta. Utána megint elkezdtünk csókolózni és mindketten kicsit beindultunk, rám feküdt és éreztem a kukiját meg kicsit elkalandozott a keze de csak ruhán keresztül. Nem akarom ilyen kevés idő után odaadni magam de "félek", hogy hamarabb meg föt történni a dolog mint kéne. Olyan helyzetben sose gondolkozok ezen (többször volt már részemről ilyen de sose beszéltünk róla). Úgy értem, hogy vele mert előtte senkim nem volt. Szeretem meg talán kívánom is már. Szerintetek ha úgy adódik mit csinaljak? Menjek bele vagy gondolkozzak inkább? Mennyi idő az ameddig egy NEM szűz fiút váratni lehet?

17/L

2014. márc. 30. 11:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőmmel pont ez volt. Nagyon közel kerültünk egymáshoz , egymásba szerettünk és kicsit több , mint egy hónap után megtörtént az együtt lét. Mondjuk mi mind a ketten szüzek voltunk.

Ne siessétek el a dolgot , lehet nálunk ez volt a baj. :/

2014. márc. 30. 15:23
 12/15 anonim ***** válasza:

Figyu, én kb. egy hónap után lefeküdtem vele, és nem bántam meg - bár néha nekem is volt ilyesmi érzésem, hogy túl gyorsan történik, de hagytam, hadd irányítson, elvégre ő már nem szűz, meg egy kapcsolat alapja a testiség is.

Eszem ágában sem volt tovább váratni, mint, ami a szükséges, de ő sem siettetett. Kb. a harmadik találkozásunktól kezdve pettingeltünk, és már majdnem egy hónaposak voltunk, mikor rátért volna a lényegre, de előtte megkérdezte, hogy félek-e - biztos érezte rajtam. Mivel igent mondtam, így várt vele még pár alkalmat, aztán egyszerűen megtörtént.

2014. márc. 31. 14:55
 13/15 A kérdező kommentje:
Tőlem is megkérdezte, hogy félek-e de én nem félek csak nem tudom. Szeretném is meg nem is. Kicsit attól félek, hogy esetleg megbánom de szerintem nem bánnám meg.
2014. márc. 31. 22:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Ne feledjétek, hogy egy fiú amikor azt mondja, hogy ő vár nem pontosan arra érti, hogy most még 2 hónapig nem dugtok. Vár.. mert ezt akarja hallani a lány. de legszívesebben ott helyben megdugná. pláne ha nem szűz a pali. 19F
2014. ápr. 1. 15:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Mindig annyit engedj meg neki,amennyi neked jól esik.Ha már úgy érzed,szívesen megtennéd ott és abban a pillanatban,akkor jött el az ideje.Ne legyenek gátlásaid,ha két hónap után érzed ezt,engedj annak,amit a szíved diktál!Viszont a megfelelő védekezésre mindig figyeljetek oda.
2014. ápr. 4. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!