Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Akik Kecskeméten vizsgáztak:...

Akik Kecskeméten vizsgáztak: a forgalmi vizsgán hányadik alkalommal sikerült? Éreztetek olyat, hogy százalékra megy nem tudásra? Felmerült hogy valahogy bebiztosítsátok a sikert?

Figyelt kérdés

2020. júl. 2. 14:08
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
40) Biztosan at lehet menni, de viccesmod az en oktatom 1.vizsgaig rengeteg mindenre nem hivta fel a figyelmem. Konkretan sose szolt a tukrok miatt-nyilvan voltak sulyosabb hkbak is, de emiatt soha. Aztan amikor elkezdtem fizetni a potorakat mintha kezes barannya valt volna. Elkezdett oktatni. Kar hogy az en esetemben csak a 60.ora utan kivetkezett be ez a pillanat. Mind1, megvan a jogsi. :)
2020. júl. 15. 10:34
 42/45 anonim ***** válasza:

#41#

Abban sem hiszek, hogy az oktató érdekelt lenne abban, hogy a tanulója megbukjon, de az oktatók között is van jobb, rosszabb, sőt gyenge is, viszont, ha az oktató nem tanít meg fontos részleteket, és azért történik a bukás, azért ne a vizsgabiztos legyen a hibás.

Azt már a tanulás első harmadában illik elmondani a tanulónak, és meg is kell követelni tőle, hogy használja a tükröket, de az kevés, kötelező oldalra-hátra nézni, benézni a holtterekbe, ha a fejmozgást nem érzékeli a vizsgabiztos, szinte biztos a bukás.

Az is egy téveszme, hogy egy átlagos képességű tanulónak elég a 30 óra gyakorlás, le tud vizsgázni... kevés, kb 50 óra az átlag, ahhoz képest a 60 nem kirívóan sok, olvastam már itt 80 órás gyakorlásokról és azok sem okoznak beleseteket a sikeres vizsga után...

2020. júl. 15. 13:08
 43/45 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy fiatalabb, de jól vezető oktató talán könnyebben fel tudja hívni a figyelmed olyan buktatókra, amit sokszor elkövetnek a tanulók, az idősebbek már csak a pénzért csinálják. Persze biztosan ott is vannak lelkesebb és kevésbé lelkes oktatók.

Én a vizsgabiztost nem hibáztatom, az egy külső megfigyelő, az első bukásomnál teljesen korrekt módon elmondta, hogy mik is voltak a hibáim. És akkor gondoltam igazán bele, hogy ezekre sose hívta fel a figyelmem az oktató, pedig nem a 30. óraa után mentünk előszőr vizsgázni, lett volna rá alkalom.

Én úgy fogom fel, hogy elsőre ha tényleg nem megy jobb megbukni, minthogy később derüljenek ki ezek a hibák. Csak mondom az én esetemben előbb is kiderülhettek volna, aztán tartottam az oktatóváltástól is a hosszas várakozási idők miatt.

2020. júl. 15. 13:35
 44/45 anonim ***** válasza:

“Már itt is jelezték többen, hogy elsőre sikerült a vizsga, ami ellent mond annak, hogy első alkalommal mindenkit megbuktatnak.“

Egy szóval sem írtam, hogy nem sikerülhet, de szinte hibátlan vezetés kell hozzá.

2020. júl. 15. 17:03
 45/45 Kecskeméti-Varga Kata ***** válasza:
Öt éve vizsgáztam, második alkalommal lett sikeres. Van egy "mumus" vizsgabiztos akinél nagyon észnél kell lenni és nem lehet hibázni,na őnála buktam meg. Viszont másodszor már nem volt lámpaláz és szerencsére nem ő volt a vizsgabiztos, így sikerült. Eszembe sem jutott fizetni. Barátnőm többször próbálkozott, de nem volt olyan, hogy megint ugyanaz a vizsgabiztos! Nem is hallottam olyanról. Nekem az oktató az első bukás után azt mondta hogy még egyszer nem kaphatom ugyanazt! De ez öt éve volt, nem tudom hogy most mi van.
2020. júl. 25. 17:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!