Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Akik Kecskeméten vizsgáztak:...

Akik Kecskeméten vizsgáztak: a forgalmi vizsgán hányadik alkalommal sikerült? Éreztetek olyat, hogy százalékra megy nem tudásra? Felmerült hogy valahogy bebiztosítsátok a sikert?

Figyelt kérdés

2020. júl. 2. 14:08
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:

18- nak Kíváncsi lennék hogy úgy általában ez a véleményed és tapasztalatod a közigazgatásról vagy direkt ezen a területen történt veled / valakiddel valami. 🤔

Bevallom őszintén hogy a bicajos miatti bukást jogosnak érzem mert közbe kellett lépni az oktatónak, nagyon megijedtem. Viszont az össze gyűjtögetett sok kis hiba miatti bukásnál többre nem is emlékszem de az oktató sem hogy az valóban megtörtént, úgy történt. 😕 Ezután kérdeztem meg az ismerősöket,hát elég siralmas a helyzet az alapján amit mondtak. ☹️ Nem sokkal lett jobb azután sem hogy itt is feltettem a kérdést meg végig olvastam a hasonló itteni kérdéseket és válaszokat. 🤐

2020. júl. 5. 10:53
 22/45 anonim ***** válasza:
100%
Vicc az egesz, en bevallom, fizettem, mert mar baromi sok plusz oramba, szaz ezreimbe!! volt az egesz, esnugy voltam vele hogy a 30k mar nem oszt nem szoroz. Ellenbe ha bukom a kresz hataridejet, kezdhetek mindent elolrol. Mellesleg en se 2 evig vezetgem, voltak ilyen par honapos kimaradasaim, oktatovaltasom stb. Lenyeg, ha fizetsz, arrol kerdezd meg elobb az oktatod. Lehet azt mondja felejtos, akkor ne hozd fel tobbe a temat. Ha viszint lehet, akkor boritekolod annyit, amennyit gondolsz. Mellesleg a vizsga nekem ugyanaz volt mint az elso, talán annyi konnyites volt, hogy az oktatom ramutatott a parkolohelyre, igy azt nen kellett keresnem, meg elore kivalasztottak nekem a parkolast es a megfordulast. Szoval ha azt vesszuk, siman huzhattam volna en is ezeket a kombinaciokat. 50 percet vezettunk, 5 hibapontot behuzott a semmire, pedig nem is figyelt es meglett.
2020. júl. 5. 11:10
 23/45 anonim ***** válasza:
100%
En meg 4300at fizettem, de tudom, hogy most mar 5000 a 45 perc. Sztem ha elhuzodik a folyamat nyugodtan beszelhetunk 2 havi fizetesrol is.
2020. júl. 5. 11:11
 24/45 A kérdező kommentje:
Szeptember elején kezdek kint addigra kellene levizsgázni... Persze onnan vissza járni elég drága mulatság még ha van is időm tavaszig. Akár privát üzenetben is hálás lennék ha valaki súgna melyik oktatóval lenne esélyem 🙏
2020. júl. 5. 11:48
 25/45 anonim ***** válasza:
100%
Kulfoldon? Na hat igen az huzos. Amugy ha honapokkal elore lefoglalod az idopontokat akkor igazabol 1 honap alatt is letolhato az egesz, de azert ast is vedd figyelmbe, hogy kell ido, hogy ulepedjen. En most a corona utan 4 het alatt levezettem jo sok plusz orat. De elotte is volt mar rutinom, kb 50 ora.
2020. júl. 5. 12:25
 26/45 A kérdező kommentje:
Van már 50 óra gyakorlás mögöttem, mindkét bukás után " természetesen" 10-10 órát kellett vezetni addig az oktató nem vitt/visz vizsgázni. Tulajdonképpen még ezt is elfogadhatónak tartom. Ami gáz hogy ha megint bele esek a kötelezően megbuktatott vizsgázók közé akkor legfeljebb még egy lehetőségem lesz augusztus végéig, utána megyek külföldön dolgozni. Az ötödik vizsgára van időm március elejéig de nem tudok hazajönni mondjuk 7-10 napra amibe belefér pár plusz óra meg a vizsga. Azt hiszem ha most, harmadszorra is megbukom oktatót váltok mert így sosem lesz jogsim.
2020. júl. 5. 13:34
 27/45 anonim ***** válasza:
100%
Szabad megkérdeznem, hogy min buktál, vagy mi nem ment? Esetleg túlizgultad magad? Ha gondolod privátban is megírhatod. Én most végeztem nem rég.
2020. júl. 5. 15:04
 28/45 A kérdező kommentje:

27- nek Korábban már többször is leírtam de itt van újra.

Az egyik vizsgán egy biciklis kivágott elém a Czollner térnél,az oktatónak kellett fékezni mert leblokkoltam.Ezt maximálisan jogosnak érzem bár szerintem rutinos sofőr sem feltétlenül tudja kezelni az ilyen helyzetet,tuti ő is megijed.

A másik alkalommal huzigálta a hibák miatt a vonalakat és sok vonal volt. Sem én sem az oktató nem emlékeztünk jó néhány esetre amire behúzta a strigulát.

2020. júl. 5. 16:33
 29/45 anonim ***** válasza:
100%
Az utobbira sajnos azt mondom jogos is lehet, var ez egy eleg kellemetlen szitu, sajnalom. Nekem most is behuztak tobb hibavonalat a semmire de konkretan. Rosszul soroltam be. Egyszer nem volt ilyen, plane ha ilyen lett volna az bukas. De mint mondtam en jattoltam. Lehet a vegen random huzogatta be, mert nagyon nem arra figyelt h en mit csinalok. Nyugi, kovi vizsga meglesz :) Majd ird le h ment.
2020. júl. 5. 16:54
 30/45 anonim ***** válasza:
100%

Elsőre átmentem, úgy, hogy nem fizettem a vizsgabiztosnak.

Behúzott öt hibavonalat, olyan hibákat, amit észre sem vettem - szerinted érdeket a sikeres vizsga után, hogy mit húzott be?

Azt már jóval a vizsga előtt elmondta az oktatóm, hogy a vizsgabiztos teljesen más szempontokat néz, mint azt a tanulók gondolják.

A tanuló mögött ül, hátul megérez sok bizonytalan mozdulatot (nuncsaku elv), látja majdnem minden mozdulatát a tanulónak.

Volt olyan hiba, hogy nem egyenletes mozdulatokkal tekeri a kormányt, nem ideális íven kanyarodik - kit érdekel akkor, de arra jó, hogy tudja a tanuló, mire figyeljen, amikor már oktató nélkül gyakorolhat tovább.

2020. júl. 5. 17:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!