Akik Kecskeméten vizsgáztak: a forgalmi vizsgán hányadik alkalommal sikerült? Éreztetek olyat, hogy százalékra megy nem tudásra? Felmerült hogy valahogy bebiztosítsátok a sikert?
18- nak Kíváncsi lennék hogy úgy általában ez a véleményed és tapasztalatod a közigazgatásról vagy direkt ezen a területen történt veled / valakiddel valami. 🤔
Bevallom őszintén hogy a bicajos miatti bukást jogosnak érzem mert közbe kellett lépni az oktatónak, nagyon megijedtem. Viszont az össze gyűjtögetett sok kis hiba miatti bukásnál többre nem is emlékszem de az oktató sem hogy az valóban megtörtént, úgy történt. 😕 Ezután kérdeztem meg az ismerősöket,hát elég siralmas a helyzet az alapján amit mondtak. ☹️ Nem sokkal lett jobb azután sem hogy itt is feltettem a kérdést meg végig olvastam a hasonló itteni kérdéseket és válaszokat. 🤐
27- nek Korábban már többször is leírtam de itt van újra.
Az egyik vizsgán egy biciklis kivágott elém a Czollner térnél,az oktatónak kellett fékezni mert leblokkoltam.Ezt maximálisan jogosnak érzem bár szerintem rutinos sofőr sem feltétlenül tudja kezelni az ilyen helyzetet,tuti ő is megijed.
A másik alkalommal huzigálta a hibák miatt a vonalakat és sok vonal volt. Sem én sem az oktató nem emlékeztünk jó néhány esetre amire behúzta a strigulát.
Elsőre átmentem, úgy, hogy nem fizettem a vizsgabiztosnak.
Behúzott öt hibavonalat, olyan hibákat, amit észre sem vettem - szerinted érdeket a sikeres vizsga után, hogy mit húzott be?
Azt már jóval a vizsga előtt elmondta az oktatóm, hogy a vizsgabiztos teljesen más szempontokat néz, mint azt a tanulók gondolják.
A tanuló mögött ül, hátul megérez sok bizonytalan mozdulatot (nuncsaku elv), látja majdnem minden mozdulatát a tanulónak.
Volt olyan hiba, hogy nem egyenletes mozdulatokkal tekeri a kormányt, nem ideális íven kanyarodik - kit érdekel akkor, de arra jó, hogy tudja a tanuló, mire figyeljen, amikor már oktató nélkül gyakorolhat tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!