Akik Kecskeméten vizsgáztak: a forgalmi vizsgán hányadik alkalommal sikerült? Éreztetek olyat, hogy százalékra megy nem tudásra? Felmerült hogy valahogy bebiztosítsátok a sikert?
Ismét egy összeesküvés elméleteket kutató kérdés.
A napokban éppen Szeged volt soron, ahol a megmondóemberek szerint nem sikerülhet elsőre a vizsga, mert ki van adva, hogy buktatni kell, kötelező százalékot kell teljesíteni a vizsgabiztosoknak....
Arra már nem reagáltak, hogy több vizsgázónak is elsőre sikerült a vizsga, megvesztegetés nélkül.
Arról sem szeretnek beszélni, hogy a kötelező 30 óra levezetése után mennyien sürgetik a vizsgát úgy, hogy kb előre megjósolható a bukás - persze olyankor hülye a vizsgabiztos, hülye az oktató, a vizsgázó csak áldozat, ő szuperül vezetett, igaz nem adta meg az elsőbbséget, de hát baleset nem lett volna, mert a másik fékezett..
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__10..
El kellene már felejteni az ilyen jellegű kérdéseket... ha megfelelően felkészültük a tanuló, és nem csinál nagy hülyeséget, elsőre is átengedik, ha bizonytalannak ítéli a vizsgabiztos, akkor megbuktatja.
Elsőre sikerült Kecskeméten.
Az oktatóm mondta, hogy egy vizsgabiztos van, aki szeret buktatni, és imádkozzunk azért, hogy ne őt kapjuk, mert nála nem 100%-kot kell nyújtani, hanem minimum 200%-ot. A többi vizsgabiztos, pedig normális, akkor buktatnak, ha kell. Én egy nagyon rendes vizsgabiztost kaptam, végig beszélte az utat az oktatómmal, 2 hibapontom lett.
Eszemben sem volt lefizetni a vizsgabiztost, tudtam, hogy ha megbukok, akkor az az én hibám lesz. Kecskeméten amúgy sem megy ez a "biznisz".
Megnezném, mit reagálnál, ha az oktatód a vizsga napján közölné, hogy nincs vizsga, mert nem szimpatikus a vizsgabiztos, igy jártál, 11ezer forintod bánja, de semmi gond, legközelebb talán másik vizsgabiztos lesz, bár nem bizos, lehet ugyanez is...
Szerinted ez megtörténhet?
A vizsgabiztosok és az oktatók rendszeres kapcsilatban vannak,csok vizsgabiztos oktató is, sőt az sem kizárt, hogy a te oktatód is vizsgabiztos - szerinted szerencses dolog szándékosan megharagítani bármelyik vizsgabiztost?
No nem azzal, hogy a vizsgára nem viszi el a tanulót, vannak szigorú vizsgabiztosok, de meg nekik is lehet jó kedvük, amikor engedékenyebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!