Akik Kecskeméten vizsgáztak: a forgalmi vizsgán hányadik alkalommal sikerült? Éreztetek olyat, hogy százalékra megy nem tudásra? Felmerült hogy valahogy bebiztosítsátok a sikert?
Megvan a harmadik bukás,megint pontozással! Nem is volt olyan helyzet ami miatt húzogatta a vonalakat! Kizárt hogy nincs kiadva hány % a kötelező bukás.. Annál a vizsgabiztosnál ma mind a 8 diák megbukott!!!
Mennyire életszerű hogy mind a 8 tanuló béna volt? Ráadásul az oktatóm másik tanulója is pontozással mint én! Tutira a borítékra várt amit nem kapott!!
Nekem harmadjára sikerült a vizsgám. Első alkalommal szinte hibátlanul vezettem, parkolás, megfordulás minden megvolt, annyi “hibám” volt, hogy az egyik kereszteződésbe fékezés után kanyarodásnál nem néztem ki magam mellé, csak a visszapillantó tükörbe, meg be volt húzogatva, hogy szakaszosan kormányoz stb. Szerintem egy átlag sofőr nem fog minden egyes kereszteződésben kitekeredni stb, amikor a tükörből is pont látod, hogy nincs senki mögötted, meg nem is jött sehol, amíg mentél ott végig.
Az oktatóm is megmondta egyenesen, hogy első vizsgán mindenkit megbuktatnak, aki egy apró hibát is vét, mert ez így szokás, meg ugye kell a pénz is.
Második vizsgám én néztem be kicsit, ott egy stop táblát nem vettem figyelembe és csak lassítottam a kereszteződésbe, aztán ahogy nem jött semmi, egyből mentem is. Ott egyből félre is állított az oktató. Azt én bambultam el való igaz, de az első vizsgámon teljesen jó voltam, nyugodtan átengedhetett volna. A harmadik vizsgán már annyira nem érdekelte semmi (ugyanaz volt a vizsgabiztos mindegyiken), hogy ott már azért se szólt, hogy egyszer a fél autóval megcsíptem egy záróvonalat. Átmentem.
Nem kell naivnak lenni, én nem fizettem egyszer sem borítékban, de tisztában voltam vele, hogy első vizsgán csak hibátlan vezetéssel enged át minden oktató, a sokadik vizsgát már lesz.rják. Ha nem töröd össze az autót, ott már átengednek.
#39#
Az első vizsgádon is hibáztál, vizsgán kötelező oldalra-hátra nézni, nem elég csak a tükörbe pillantani.
Már itt is jelezték többen, hogy elsőre sikerült a vizsga, ami ellent mond annak, hogy első alkalommal mindenkit megbuktatnak.
Nem vitatom, biztos vannak önkényes vizsgabiztosok, de azt minden oktató tudja, hogy az oldalra-hátra nézés kötelező elvárás a vizsgán, ha elmarad, az sok vizsgabiztosnál azonnali bukás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!