Merjem benne hagyni a forgalmit az autóban? Lehet belőle probléma?
Figyelt kérdés
Pénztárcámban nem fér el.2020. jún. 19. 00:04
1/6 anonim válasza:
Lehet sajnos. Egyrészt könnyíted az esetleges tolvaj dolgát, a gépjármű újraértékesítését, ismét forgalomba helyezését könnyíted.
Másrészt a casco biztosítód szívózhat veled esetleg, illetve nekik kel elvileg leadnod az eltulajdonított jármű forgalmiját és kulcsait.
Én sose hagyom a kocsiban, hanem vagy farzsebbe teszem vagy táskámba. Nekem se fér bele a pénztárcámba.
2/6 anonim válasza:
Veletlen se hagyd benne, Casco ugrott ha benne volt
4/6 anonim válasza:
Benne lehet hagyni. Tolvaj a forgalmival nem sokra megy. A törzskönyvet nem szabad benne hagyni.
5/6 anonim válasza:
4-es, a casco biztosítód erről nem feltétlenül így fog vélekedni.
6/6 anonim válasza:
Mi bent szoktuk hagyni, én például mindig elfelejteném magammal vinni. Eddig nem volt belőle semmi gond, apám évtizedek óta az utcán parkol, pedig mai árfolyamon 8-10 milliós autói voltak, nem törték fel és nem lopták el őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!