Akik Kecskeméten vizsgáztak: a forgalmi vizsgán hányadik alkalommal sikerült? Éreztetek olyat, hogy százalékra megy nem tudásra? Felmerült hogy valahogy bebiztosítsátok a sikert?
Figyelt kérdés
2020. júl. 2. 14:08
11/45 anonim válasza:
Nem vizsgáztathat olyan tanulót, aki annál az iskolánál van, ahol egyébként oktat - ennyi az összeférhetetlenségi feltétel.
12/45 A kérdező kommentje:
11-nek: akkor ha megbuktatja a konkurencia tanulóját mint vizsgabiztos mondhatja neki hogy gyere át az X iskolába, én is ott tanítók, nálunk jobb a sikeres vizsga aránya? Nem lehet ennyire beépítve a korrupció a rendszerbe .. vagy mégis????
2020. júl. 3. 05:46
13/45 anonim válasza:
Szerintem meg az oktatók nem szoktak vizsgabiztisok lenni.. legalabbis egyszerre
14/45 anonim válasza:
nem tudom Kecskeméten hogy megy, de ha Pesten fizetsz boítékban előre, olyan a vizsgabiztos, nagy hülyeséget nem csinálsz, tuti a siker. Én már majdnem kifutottam az időből, mert ilyen meg olyan dolgok miatt majdnem kimaxolódott a 2 év. Jól vezetek egyébként, de jelezte az oktatóm, hogy előreláthatólag szeptemberbe lenne már csak alkalom. Egyszerűbb volt fizetni, mint a bukást kockáztatni.
15/45 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy Kecskeméten van vagy nincs ilyen de bennem is felmerült már egy külföldi munka miatt hogy addig legyen meg a jogsi amíg itthon vagyok. Pláne hogy az egyik bukásom olyan volt hogy kivágott elém egy biciklis és az oktatónak kellett fékezni.
2020. júl. 3. 20:13
16/45 anonim válasza:
Valszeg senki nem fizetne, ha nem kene több honapot varakozni, lasd pest.
17/45 A kérdező kommentje:
Azért az durva hogy amúgy sem olcsó hogy levizsgázz..20-30 éve még nem volt egy havi átlag kereset egy "B" jogsi. Hetekig kell várni egy új vizsga időpontra. Nem hallottam olyan ismerősről aki az elmúlt 5 évben első alkalommal sikeresen vizsgázott.
2020. júl. 3. 20:27
18/45 anonim válasza:
Az egész rendszerszinten korrupt.... általában a oktatók jól ismerik a vizsgabiztosokat és jól tudják, hogy kihez kell menni és hányas számú helyről kell indulni ők is emberek és szeretik a könnyű pénz mint ahogy mindenki. Ismerni kell a megfelelő embert és rendelkezni kell megfelelő összeggel és akkor semmi probléma nem lehet, de itthon ez úgy a dolgok 90% igaz.
19/45 A kérdező kommentje:
Akkor fogadjam el hogy esélyem sem volt az első alkalommal sikeres vizsgára??
2020. júl. 5. 10:14
20/45 A kérdező kommentje:
Szóval a reális hogy eleve bele kell kalkulálni a jogsi árába 2-3 pótvizsga díjat vagy borítékos pénzt??
2020. júl. 5. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!