Tegnap belém jöttek hátulról, az illető talaj részeg volt, mikor mondtam hogy hívom a rendőrséget, beült és elhajtott. Feljegyeztem a rendszámot, amit bediktáltam a rendőröknek. Ezután mire számíthatok? Látok én még pénzt ebből?
Figyelt kérdés
A rendőrök nem voltak valami megnyugtatóak hogy előkerítik az elkövetőt.2012. nov. 1. 07:05
11/12 A kérdező kommentje:
A legjobban az dühít hogy ezen a nyomorult autón, letíltott az indításgátló, nem tudom mi köze van ahhoz hogy belém jöttek, de nem megy. Itt van mindenszentek, mennem kellene 1000 helyre, munkába...stb. Az a szemét meg majd megússza 30 000 Ft-al.
2012. nov. 1. 18:31
12/12 anonim válasza:
Légzsák(ok) kinyílt(ak)? Ilyenkor valószínű, hogy letilt az elektronika és amíg valamit nem reseteltek, vagy cseréltek, addig te nem fogod beindítani. Nálam például azt hiszem, hogy megszakítja az áramellátást, vagy bekapcsolja a vészvillogót, ezt pontosan nem tudom és nem is szeretném kipróbálni.:) Valószínű, hogy valami érzékelő sérült meg. Milyen típusú kocsid van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!