Egy álló autóból szálltam ki amikor egy részeg kerékpáros a nyitott ajtónak jött és ezen átesett, állítólag ebből kifolyólag 8napon túl gyógyuló sérülése lett, milyen problémám lehet nekem ebből?
Öcsémbe 2 éve belerongyolt egy részeg bringás oldalról, neki 8 napon túl gyógyuló lett. A kerékpáros olyan helyről jött, ahol ki volt rakva a kerékpározni tilos. A kerékpáros családjának volt kontaktja, öcsémet kihozták vétkesnek és megtörtént a feljelentés. Vicces mi? A helyszínelő neki is azt mondta, egyértelműen nem ő a hibás...
Végül ügyvédet kellett bevonni és sikerült bizonyítani, hogy nem ő a vétkes. Magyarország és siófoki rendőrség én így szeretlek <3
Csak azért írtam, hogy ugyanígy téged is simán megpróbálhatnak behúzni.
Tanúként hallgattak ki és most már gyanusított lettem,és a négy tanúmat is beidézték akik még a kocsiban tartózkodtak,tükröm nekem nem volt mivel a sofőr mögött ültem és már 20cm nyitva volt az ajtó mielőtt kiszálltam.
De mivel az öreg úr akkor nem jött be az ügyeletre ,én meg becsületesen megadtam az elérhetőségeimet ezért négy nap elteltével értesített a rendőr ,hogy kórházban van az emberke! Szóval nem tudom bebizonyítani ,hogy részeg volt azt sem ,hogy láthatósági mellény nélkül közlekedett!Így mit szóltok ehhez?
Köszönöm szépen a válaszokat sokat segítettetek!..:)
Tanulság: becsületesnek és tisztességesnek lenni a mai világban egyenlő az öngyilkossággal....:)
"Tanulság: becsületesnek és tisztességesnek lenni a mai világban egyenlő az öngyilkossággal....:)"
A tanulság az, hogy személyi sérüléses balesetnél rendőrt kell hívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!