Ha a buszon%metrón/villamoson valami álmos bunkó ül mellém, és rám hajtja a fejét, átq*hatom a másik oldalra a fejét?
Láttam már, velem nem történ még ilyen, de hapek ilyen kicsit piás, meg álmos volt, és szép lassan a csaj felé dölt, majd a feje a csaj vállán...
Szegény csaj meg húzta el magát az ablak felé... :S
Ha ilyet csinál valaki hogy rámdöl, átnyomhatom a másik oldalra? Ha meg leesik, és megfenyeget, hogy én voltam, megmondom, hogy jött egy kátyú, és magától puffant a földre...
még jó hogy. Nem vagyok én kispárna.
Azt pedig nem ajánlom hogy még neki álljon feljebb.
már bocs de aki munkából megy haza az ne legyen részeg. " de hapek ilyen kicsit piás, meg álmos volt"
Ha rám fekszik nem dobom le az ülésről de azért hadd tegyem már szóvá hogy ne rajtam aludjon.
tegnap 20:55
Olvasni meg írni tudsz látom, de javaslom, hogy tanulj meg szöveget értelmezni is, hidd el nagyon hasznos.
"...de hapek ilyen kicsit piás, meg álmos volt...". Sehol se írta a kérdező, hogy munkából jött haza. Biztos te örömmel viselnéd ha egy piától bűzlő pasas a válladon aludna el. Te is csak pofázol, de ha ilyen helyzetbe kerülsz akkor te vagy a legagresszívebb.
Sokat dolgozom én is, de nem tökrészegen utazok haza a busszal, és nem fekszek rá senkire, hiába vagyok fáradt.
Kérdező, ha ilyen lenne akkor nyugodtan nyomd arrébb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!