Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ütközik az bármiféle szabályba...

Ütközik az bármiféle szabályba, hogy ha nincs hely a villamoson, HÉV-en, akkor én előveszek egy összehajtható háromlábú vadászszéket és leülök rá? :D

Figyelt kérdés
2012. jún. 15. 13:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2012. jún. 15. 13:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
nem. maximum néhányan furcsán néznek majd rád :))
2012. jún. 15. 13:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Anno mi helyközi buszon csináltuk, fogtuk a kis horgászszéket és kinyitottuk, a kaller is csak röhögött rajta.

De megnyugodtam akkor nem csak nekünk jutott eszünkbe. :D

2012. jún. 15. 13:15
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
A multkor én az 1-es villamoson mentem és (valószinüleg költözö) néhány srác 2 fotellal meg egy kanapéval száltak fel és ültek rá! :D
2012. jún. 15. 13:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor nekem is eszembe jut. Mennyivel egyszerűbb lenne ha nem is lennének ülőhelyek, csak mindenki hozna magával valami kisszéket. Nem is lenne gond belőle, hogy ki adja át a helyét az öregeknek.
2012. jún. 15. 13:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
vigyel melle vodorbe halat meg egy darab damilt horoggal xD
2012. jún. 15. 13:45
 7/9 vagyokakilehetek válasza:
84%

egyértelmű hogy ami a kézipoggyász és egyéb csomag kategóriába belefér a mérethatáron belül azt vihetsz magaddal közlekedési eszközön.

[link]

tessék

erről a kérdésről jut eszembe nekem egy másik kérdés.

ha egy paraszt budös bagós a cigifüstöt a járművön fújja ki a redva szagú pofájából és ezzel károstja a többi utas egészségét és büdöset okozva, akkor másoknak is van joga ezt lefújni egy illatosítóval vagy dezodorral??? úgy konkrétan bele a pofájába ahogy ő is a bagófüstel eljár ???

némelyikkel olyan szívesen megtenném :):)

2012. jún. 15. 14:19
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Csak aztán a vénasszonyok nehogy csúnyán nézzenek rád hogy nem adod át nekik a helyet :DD

14:19:

Gázspray nevű dezodorral lefújod miután leszállt a buszról azt jóvan :D

2012. jún. 15. 15:52
 9/9 anonim ***** válasza:

15:52 :)

VAgy inkább sima gázos deóval, és még akkor mikor meg gyújtja! :D

2012. jún. 15. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!