Szerintetek miért van a vonatokon, hogy az emberek a belső székre pakolják le a táskát, laptopot, és mi egymást, és ha megkérdezed, hogy szabad a hely, arra cincogás, szájhúzás van? Mondjuk egy tömött vonaton, és nincs kedved 2 órát végig állni?
Nemtudom. Mert azt hiszik nekik jár a 2 hely.
Én is szét szoktam pakolni, jelenleg épp 4 helyet foglalok... :D De velem együtt 10-en vannak a kocsiban, mert a hátsóbb kocsik vannak tele a helyjegy miatt.
De én is szoktam magammellé pakolni, de ha látom, hogy sűrűsödünk, akkor az ölembe veszem mindig.
Mert ez az ország tele van önző bunkó paraszt emberekkel.
(Mivel egy csomó piros kezet fogok ezért a válaszért, ezért aki egyetért velem, attól szeretnék kérni egy zöldet)
Én buszon szoktam ilyeneket tapasztalni, többször is, nem szoktam szólni kivéve egy esetben, de akkor is csak azért mert az kiverte nálam a biztosítékot.
Menő csávó, lazán elnyúlva, mellette az ülésen a táskája (igaz ez esetben ő ült a belső széken a táskája mellette). Tömve volt a busz természetesen. Felszállt egy fiatal terhes nő, elég nagy pocakja így észrevehető, hogy babát várt. Ott állt mellettem, miközben szúrós szemmel kezdtem el nézni a menő gyereket. Ő is észrevette a hölgyet, de inkább kifelé tekintgetett az ablakon. Na ekkor pattant el a húr nálam, megfogtam a táskáját, odab*asztam az ölébe, aztán rászóltam, hogy vedd már észre magad édes öcsém. Nagyon lazulva flegmán összehúzta magát.
Aztán mondtam a nőnek, hogy felszabadult egy hely, tessék. Megköszönte, aztán ennyi volt a sztori. Megjegyzem az egész busz tele volt de senkinek eszébe se jutott volna átadnia a helyét.
Jogos a pont..sajnos én sem tudom. Bár ha kevesen vagytok, tény, hogy kényelmesebb, de ha már többen...
A terhes nős sztorihoz annyit írnék, hogy én mindig átadom a helyem a buszon, bár lehet azért mert lány vagyok és együtt érzek a terhes nőkkel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!