Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szerintetek miért van a...

Szerintetek miért van a vonatokon, hogy az emberek a belső székre pakolják le a táskát, laptopot, és mi egymást, és ha megkérdezed, hogy szabad a hely, arra cincogás, szájhúzás van? Mondjuk egy tömött vonaton, és nincs kedved 2 órát végig állni?

Figyelt kérdés
2012. márc. 19. 14:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Az időseknek se adják át már a helyet, akik a kórházból jönnek"

És ez rá van írva a homlokukra? Mert én eddig nem láttam.

Ellenben az általános közvélekedéssel ellentétben egy fiatal is lehet beteg, ő is jöhet vérvételről, véradásról akármiről, vagy csak szimplán 12 órai éjszakai munkából hazafelé...

2012. ápr. 15. 15:13
 12/12 anonim ***** válasza:
Előző: Félreértetted amit írtam, meg én se részleteztem, hogy én vidékre közlekedő buszra gondoltam, ahol a kórház előtt száll fel sok idős ember, az előtt a megálló előtt meg főleg tanulók szállnak fel. A tanulókra gondoltam főként, nem a dolgozó fiatalokra. De az sem igaz, hogy X fős buszon minden fiatal kemény munkából jön éppen.
2012. ápr. 18. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!