Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mi a helyzet abban az esetben,...

Mi a helyzet abban az esetben, ha a bérletem lejárt, és a közelben nincs jegyárusító hely? (BKV)

Figyelt kérdés

Nincs jegyem, a bérletem pedig lejárt. Ellenben holnap utaznom kellene, azonban itt sehol nincs jegyárusító hely, se automata, az 1-es villamos vonalához közel lakom. Vagyis el kellene mennem min. az Árpád hídig, hogy tudjak venni egy jegyet vagy bérletet.

Ha így talál meg az ellenőr, akkor mit lehet tenni? Nyilván meg akar majd büntetni, de erről azért nem tehettem, persze figyelhettem volna rá kb. 1,5 hete, hogy vegyek bérletet amikor tudok kb. 10 nappal későbbi érvényességgel.

2012. ápr. 9. 20:22
 1/5 anonim ***** válasza:
vannak autómaták a megállókban is, de aprót vigyél, mert nekem hiába volt több érmém, nem tudott visszaadni, és ezért jegyet sem adott :(
2012. ápr. 9. 20:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Pótdíj összege 16000 Ft, a taxi viszont egy ezresért elvisz a BKV jegyárusító helyig!
2012. ápr. 9. 20:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Nincs automata amerre megyek.
2012. ápr. 9. 20:48
 4/5 anonim ***** válasza:
De van, az 1-es vonalán van végig.
2012. ápr. 9. 20:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Akár sétálhatsz is...ha valóban az 1-es vonalán laksz akkor szerintem nincs olyan hely ahonnan 20 perc sétával ne jutnál el a következő jegyárusító helyig!
2012. ápr. 10. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!