Mi volt eddig a legrosszabb hely/helyzet amiben pukiznotok kellett? Sikerült visszatartani, vagy elengedtétek?
Figyelt kérdés
2010. dec. 1. 09:54
2/9 anonim válasza:
Orvosi rendelőben. Ráadásul csak négyen voltunk, síri csend és kiszaladt, de mákom volt, mert sunyipuki volt. Hangtalan, szagtalan. :)
3/9 anonim válasza:
Miért lehet infója van:D Huu nem tudom:D egyszer buszon:D De halk volt:D
4/9 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a hangos puki szagtalan a halk puki meg szagos!
Hál' istennek én még nem kerültem ilyen kínos helyzetbe!:)
5/9 anonim válasza:
Munkatársakkal beszélgetés közben tüsszentettem, és hát egy hangos puki kiszaladt, bocsánatot kértem, de nem mondtam miért.
6/9 anonim válasza:
Nekem inkább az volt full kellemetlen, amikor kolléganőm meghívott magához, és akkorát fingott az otthonában, mint egy állat. Azt se tudtam mit csináljak! Ezt nem lehetett nem meghallani!
7/9 anonim válasza:
hidd el barátom, a hangos is lehet büdös, 7 évig voltam kolis, tapasztaltam egyet s mást:D.
amúgy nekem buszon volt, előttem ült egy csaj, de nekem nagyon kellett, gondoltam halkan kieresztem azt úgyse tudja meg, arra nem gondoltam, hogy ilyen rettentő büdösre sikerül:S:D, biztos, hogy érezte, de nem mutatta ki.
8/9 anonim válasza:
Páromnál, egy csomószor. :S
De soha nem engedem ki ha ő ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!