Magyarországon ma ilyen büntetést kaphat egy részeg sofőr, ha elgázol egy kerékpárost/gyalogost és az belehal? Megússza egy kis ejnye-bejnyével?
Figyelt kérdés
2011. aug. 25. 07:28
1/10 anonim válasza:
Az ittas vezetést még akkor is szigorúan büntetik, ha egyébként szabályosan közlekedett. Ha halált okozott, még súlyosabb, ülni szoktak, nem is keveset.
2/10 Kondor Judit válasza:
Csak a Bucit nem büntetik meg/elzárás/pedig ő is megérdemelné.
3/10 anonim válasza:
Hát, ja, remélem lecsukják..Attól még elkövette és nem is egyszer ezeket a bűncselekményeket, hogy most játssza a misszióst.
4/10 anonim válasza:
Hát ,hogy mit kap,az nagyon sok mindentől függ. A bíró bemérlegel mindent (pl részeg volt a kerékpáros,és zuhogó esőben az út bal oldalán,szemben haladt a forgalommal,lámpa és ,kivilágítás nélkül,stb,stb)majd ezután ítél.
5/10 Kondor Judit válasza:
Az én unokabátyámat a barátnője meggyilkolta kapott érte 10 évet és jó magatartásért elengedtek neki 3 évet és már kint van,ezt én nem értem.Egy ember meggyilkolásáért csak 10 évet adni,hát elég fura.
6/10 anonim válasza:
Hát ezért tart itt Mo, ahol tart...
7/10 anonim válasza:
Én lennék hóhér! Kivégezném az összes senkiházit! Kezdeném a gyerekgyilkosokkal, majd folytatnám a pedofilokkal, narkósokkal és így tovább!!!
8/10 anonim válasza:
Menj el Thaiföldre vagy Malájziába, ott már egy kis 'kertészkedésért' is börtön vagy halál vár az emberre!
9/10 anonim válasza:
"Az én unokabátyámat a barátnője meggyilkolta kapott érte 10 évet és jó magatartásért elengedtek neki 3 évet és már kint van,ezt én nem értem.Egy ember meggyilkolásáért csak 10 évet adni,hát elég fura."
Hülye bíró! Mint az, amelyik alig itélt el egy nemi erőszakoskodót, majd alig egy év után feltételes szabadlábra helyeződött, egy majdnem 14 éves csajt megerőszakolt, majd meggyilkolt. A következő bíró már szigorúbb volt, így a sittről viszik a temetőbe az illetőt.
10/10 anonim válasza:
Ha az ismerőseim közül ölsz meg így valakit, van rá 40 millióm, hogy kiírtsam a családod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!