Ha rutin vizsgán elütök egy részeget attól még megkapom a jogsit?
Figyelt kérdés
a rendőr is megállapitotta,hogy ő volt a hibás.2012. febr. 25. 23:00
1/11 anonim válasza:
Persze, sőt, kitüntetés is jár mellé, személyesen Orbán Viktortól.
2/11 anonim válasza:
Előbb-utóbb megkapod. De inkább utóbb, mint előbb. Közben lesz még majd egy második forgalmi vizsgád is.
3/11 anonim válasza:
Ha velem ilyen történne fu én vissza is tolatnék és szegény csávó max már csak az extrém puruttyán modelkedne..
7/11 anonim válasza:
A vizsgán biztosan megbuksz, mert balesetet okoztál (nincs mérlegelés, hogy kinek a hibája)
De TÉGED Nem fognak felelősségre vonni, mert az OKTATÓ felelős minden okozott balesetért!
8/11 anonim válasza:
nem is tudtam, hogy a tanpályán részegek kószálnak. mivel a rutin vizsga ott zajlik. egyébként meg már idei évtől nincs is.
a forgalmin azért megbaxtak mert a gyalogos a 2km-es járda túlsó felére lelépett én meg bőven átértem mielőtt ő a kocsi közelébe ért volna. ritka suttyók a vizsgabiztosok sajnos.
9/11 anonim válasza:
"De TÉGED Nem fognak felelősségre vonni, mert az OKTATÓ felelős minden okozott balesetért!" Ó köszönöm, már tudom hogy nyírjak ki egy köcsögöt :D
10/11 anonim válasza:
1. Nincs rutinvizsga
2. A rutinpályán nem ütsz el senkit , pláne nem egy részeget
3. Jogosítványt csak sikeres forgalom vizsga után kaphatsz .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!