Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » A forgalmiban miért nincs...

A forgalmiban miért nincs feltüntetve az, hogy milyen méretű gumi/felni való az autóra?

Figyelt kérdés
Érdekes ez számomra, hogy minden egyes dolog szerepel rajta csak ezt az egyet hagyták le róla.
tegnap 08:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

#8 Nem tudom hogy jutsz még mindig erre a következtetésre. Bármilyet szabad, csak ami nem gyári, annak szerepelnie kell a forgalmiban. De utána azt is szabad. Ebből kiindulva, bármilyet szabad.

#9 "Műszaki engedély után is kihozhatnak mivel te után bármikor attehetted, nem garancia, hogy tényleg azzal volt a műszaki."

Mi köze van a cserének a műszakihoz? Ezt fejtsd már ki bővebben, lehet csak nem értelek rendesen.

"Olyan szitura gondoltam, hogy télen ha nyárival ütsz el gyalogost, ezt írtam az elején."

Én nagyon is jól értettem és én pont erre válaszoltam. NEM azért mész börtönbe, mert nyári gumi van rajtam télen. Magyarországon nem kötelező a téli gumi használata, azaz a nyári gumival nem szegek törvényt. A nyári gumi használata télen legális. Legális dolog miatt nem zárnak börtönbe senkit.

Börtönbe azért zárnak, mert elütöttem valakit. Ha téli gumival ütöm el, akkor is börtön a vége. Ezért mondtam, hogy ez az érvelés marhaság.

"Az meg hogy te műszakiutatsz nem azt jelenti hogy értesz is hozzá."

Hogy máshogy tudok műszakiztatni autókat, ha nem tudom a törvényt? Szép is lenne, ha 10-ből 9 autó, amit átviszek, megbukna. Nem is értem hogy gondolod ezt. A műszaki vizsgáztatáshoz kötelező a törvény ismerete, anélkül lehetetlen.

És nem, nem fogom magam szégyellni azért, amiért még sosem küldtem szabályellenes autót műszakira. 🙂

"Télen főúton eléd szalad valaki és elutöd teli gumival nem te vagy a hibás, mivel szabályosan haladtál."

A nyári gumi használata is szabályos. Ismétlem: Magyarországon LEGÁLIS a nyári gumi használata télen.

A szádat meg akkor jártasd, ha törvényekkel alá tudod támasztani az állításaidat. Kezdd azzal, miszerint télen a nyári gumi használata nem szabályos. Amíg ezt nem teszed meg, addig 🤫

tegnap 12:44
 12/16 anonim ***** válasza:

Az ilyenekkel mint te nincs értelme beszélgetni mert felsőbbrendűnek hiszed magad és amit te hiszel az biztosan úgy van. Mindenki más buta.

Fogadni mernék a feleséged sem tud elviselni ha egyáltalán van.

Csak egy dologhoz van energiám hozzászólni, a többi fröcsögésed el sem olvasom.

Tehát ha bejegyzem a forgalmiba, akkor rakhatok rá nagyobb kereket ugye?

Had kérdezzem már, szerinted egy egyszerű tolvonással a mérnökök munkáját semmibe lehet venni???

Gondolkozzál már egy kicsit!

Nem viccből van meghatározva mekkora kerék kell, ahhoz van hangolva a futómű, meg minden más az autón. Évekig tesztelik a diplomás mérnökök te meg ráraksz egy nagy kereket, mondván de hát bejegyzem a forgalmiba??

Szerinted ez így működik?

Te neked ki adott jogosítványt és engedélyt hogy autókkal foglalkozz?

Szégyelld el magad de nagyon mélyen.

Jó lenne ha nagyon utána járnál a témának teeeee! Teee

...... Jómadár

tegnap 13:08
 13/16 anonim ***** válasza:

Figyelj már te nagyon okos tóni

Hol dolgozol?

Odaviszem az autóm műszakira, mert ha ilyenek dolgoznak ott mint te vagy, akkor biztos átmegy.

Szégyelld el magad.

Ezért van ennyi tuningolt életveszélyes autó az utakon

Ki derítem ki vagy és bezáratom a boltotad.

tegnap 13:11
 14/16 anonim ***** válasza:

#12 "amit te hiszel"

Azzal semmire nem mész, ha a tényeket mások véleményének nyilvánítod.

"Tehát ha bejegyzem a forgalmiba"

Te nem jegyzel be semmit te baromállat, a műszaki vizsgabiztos jegyzi be, ezért kell a soron kívüli műszaki vizsga. A műszaki vizsgához lehet záradékokat csatolni. Nem tollal faló firkálás a papírra, hanem a műszaki vizsga eredményéhez egy megjegyzés, kiegészítés.

"ahhoz van hangolva a futómű"

Ez úgy ahogy van egy nagy f*szság, persze a lehetőség adott számodra: bizonyítsd. Mégis milyen hangolásról beszélsz? Mit hangolnak? Hogyan?

"Szerinted ez így működik?"

Igen, ez így működik, hiába hisztizel. 😂

"ha ilyenek dolgoznak ott mint te vagy, akkor biztos átmegy"

Nekem semmi közöm hozzájuk, én nem vagyok vizsgabiztos. Még ha igazad is lenne (de statisztika szerint nincs) abban, hogy én nem értek hozzá, a vizsgán akkor sem menne át, mivel nem én vagyok a vizsgabiztos. Csak sorra kapnám a telefonokat, hogy megint megbukott egy autó, amit odavittem.

Kikérem magamnak, hogy a munkámat ócsárold, mivel az ügyfelek meg jóformán napi szinten vádolnak meg az ellenkezőjével, mert "az előző vizsgán ez nem volt probléma" és rám fogják, hogy le akarom őket húzni.

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__egyeb-kerdesek__1..

9-es válasz az enyém, úgy hangzok én, mint egy szarházi kutya, aki jó szemmel nézi a kókányolt fosokat?

És a vizsgabiztos nevében is kikérem, mert az ország legtisztább emberei, alaposak és az előírásokat betűre betartják, sőt, néha még egy picit túlzásba is esnek. De inkább essenek túlzásba, minthogy lefizethetők legyenek.

Úgyhogy hordd el magad innen az ilyen undorító, gusztustalan patkány vádaskodásaiddal, amíg ilyen szépen fejezem ki magamat, mert az egy dolog, hogy a szabályokkal nem vagy tisztában és alapvető köztudott igazságokat próbálsz letagadni, de hogy az én szakmai integritásomat támadod, azt nem tűröm.

tegnap 17:09
 15/16 anonim ***** válasza:

#13 "Ki derítem ki vagy és bezáratom a boltotad."

Illegális tevékenység publikus hirdetése az interneten? Ugye tudod, hogy feljelenthetnélek? Csak a puszta fenyegetés miatt. Megérdemelnéd te féreg.

tegnap 17:13
 16/16 anonim ***** válasza:

Milyen minden egyes dolog? Alig van valami információ a forgalmiban.

Egyébként addig jó, amíg nincs. A fél országot lehetne vegzálni, mert nem megfelelő mérettel jár.

tegnap 17:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!