Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Balesetes autó, hogy járok...

Balesetes autó, hogy járok jobban?

Figyelt kérdés

Sziasztok, en vagyok a vetlen, rommá tortek a kocsimat.

Epp eladasra szantam, mert rengeteg plussz koltseggel jar, es nem hasznalom ki a mindennapokban.

Abban az allapotaban 900-800 ezer Ftot ert volna eladasi aron.

A biztositotol kicsivel kevesebb osszeget kapok mint a kocsi “piaci” erteke ugy h a kocsimmal tovabbra is en rendelkezek.

Megeri megcsinaltatnom meg igy is es ugy eladni, vagy ugy ahogy van torotten is kapok ra vevot?

A celom az, ha akar hogy de meg kapok +100.000 Ft ot is nekem megeri. Csak az a kerdes hogy hogy.

Koszi a segitseget.

febr. 17. 18:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jobban jársz ha leadod bontóba.
febr. 17. 18:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Törötten is lesz rá vevő: egymásnak fogja adni a kilincset Kalányos Krisztiánóronáldó, Rézműves Dzsekszon és Lakatos Winnetou. Ha nincs kedved a dögevőkkel alkudozni, esetleg csak nem szeretnéd, hogy miután a sleppjük kileste, mit merre találnak, visszajöjjenek betörni, akkor inkább add le bontóba. A törött autókra olyan lepattant cigánynépek utaznak, akikkel jobb nem üzletelni, hacsak nem kimondott szándékod lecsúszni a szintjükre.
febr. 17. 19:00
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a bontóval jársz legjobban. Vagy mikor nekem volt ilyen esetem odaadtam ingyen egy szerelő haveroknak. Még így is jobban jönnél ki, mintha beleállsz egy ilyen kalandba.
febr. 17. 21:38
 4/10 anonim ***** válasza:
64%

Ennyiből nem lehet megmondani.

Hívsz egy lakatost meg fényezőt a roncshoz és adnak ajánlatot ránézésre. Felszorzod 1,3-mal és kb. annyiban lesz.

Egyébként ha gtk a kocsi, akkor szinte biztos, hogy anyagilag nem éri meg. Pláne, hogy kutya nem akar egy eladásra romjaiból feltámasztott, éppen csak összeszögelt autót venni, még ilyen árkategóriában sem.

A potenciális vevőkről pedig korábban leírtak mindent.

tegnapelőtt 07:01
 5/10 A kérdező kommentje:

A teljes bal oldala serult, ellenben a motorter egyaltalan nem. Jarokepes az auto.

Koszonom, en is gondolkoztam azon, ha a szerelovel megegyeznek o se dolgozzon ingyen akar alkatreszenkent szetszerelne eladna, es venne ki belole maganak ugy h meg nekem is maradjon belole.

Vagy bontoba egy az egybe leallni. Megcsinaltatni nem szivesen akarnam utana “”tarolni”” fizetni a biztit, parkoloberletet ra… aztan kitudja mikor kel el, kesobb meg megint nem e nekicsapodnak😃

tegnapelőtt 13:16
 6/10 anonim ***** válasza:

#5: Otthon nem lehet autót bontani legálisan továbbra sem...

A parkolóbérleten rugózol? Ahogy előttem írták, a rézbőrűek seperc alatt elviszik. A parkolási díj lesz a legkisebb gondod egy ilyen üzletnél

tegnap 06:48
 7/10 anonim ***** válasza:
57%

Mégis milyen autó, hogy betegesen ragaszkodsz a 800 ezerhez?

Némi plusz pénzért nem ereszkednék le az alja néphez!

Ha bontóba adod, még te fizetsz érte.

tegnap 07:41
 8/10 anonim ***** válasza:
Milyen típus ? Motor sérült a váltó jó ? Kasztnit add le, minden hivatalos helyen írasd le és papírokkal bontottan add el a váltóművet motort Marketplacen . Amennyiben van zárt helyed tárolni le tudod szerelni stb . Egyben nem éri meg mert ritkán keresnek balesetes donort normális arcok rallisok .
tegnap 12:20
 9/10 A kérdező kommentje:

- Tudod, nem keresek milliokat, hogy ne szamitson akar 20.000 Ft is havonta. :)

Koszonom az eddigi valaszokat, de mint irtam en meg megjavittatni sem akarom nincs hozza energiam.(korabbi rossz tapasztalatok sokasaga, ez a baleset volt a hab a tortan.)

En azt szeretnem, hogy valaki igy vegye meg mint donort, vagy a bontoba adjam e le…

tegnap 18:55
 10/10 A kérdező kommentje:
Koszi az utolsonak a tanacsot, most olvasom. 🫶🏻
tegnap 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!