Ukrajnai jogosítvány honosítása ha nem ukrán állampolgár vagyok?
“TÉNYLEG megcsináltad, és nem vetted a vasútállomáson, akkor lehet honosítani, természetesen.”
Attól, hogy nem tanult, nem biztos, hogy hamis. Az ukrán tanuló vezetők 90%-a ugyanis így kapja a jogosítványt. Vizsgára kell bemenni, ott csinálnak rólad fotót, az oktató helyetted megcsinálja az elméletet (te ülsz a gép előtt, mert ott kamera van, ő meg mögötted a vezetek nélküli egerrel kattintgat).
Forgalmi vizsgát meg beírják, hogy sikeres. Tehát egyszer kell megjelenned.
Persze járhatsz is, de úgy paradox módon jóval drágább. Két éve az említett módon 350$ volt a jogsi, ha jársz, akkor meg 450-500$ körül. De ugyanúgy fizetned kell a forgalmi vizsgán, mert akkor is megbuktatnak ha tökéletesen vezetsz :) korrupció nélkül nem vizsga a vizsga
@6 vagyok, ez a rész viszont arra mutat, hogy mégiscsak hamis: “nem volt Ukrajnában lakcímem se és semmi dokumentum hogy ott voltam.“
Enélkül ugyanis hivatalosan nem regisztrálhattak be oktatásra. Orvosi papir is kellett (volna).
Okirathamisitas jobb esetben, rosszabb esetben meg karambolt csinálsz és megölsz valakit. Tessék tanulni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!