Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Hitel segítségével vásárolt...

Hitel segítségével vásárolt autó eladása?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Egy kérdéssel fordulok hozzátok, hátha valaki tud segíteni.

Adott egy autó amit 2 éve vásároltam,hitel segítségével. Szóval a banknak fizetem havonta (SantanderBank).

Körülbelül az ára 40%-át már befizettem.

Xy összeg maradt még.

És most elszeretném adni. Van erre lehetőségem? Az autó már sokkal többet ér mint a bent maradt összeg.

Mi ilyenkor a teendő? Eltudom adni igy?

Válaszokat előre is köszönöm.

febr. 16. 19:27
 1/3 anonim ***** válasza:
el, ha átvállalja vki a havi törlesztő részletet, vagy kifizeti egyben a maradék tartozást.
febr. 16. 20:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Elméletben igen!

Más kérdés, hogy mennyit fizetek annak, akit megszabadítok egy hiteltől.

Nem hiszem, hogy megérné neked, hogy szinte semennyi pénzt nem kapnál a tranzakció után.

Csak azért írtam, mert volt egy ismerősöm, aki úgy gpndolta a hotel kiváltást, hogy megveszem tőle az autót, a piaci ár 80%-ért, plusz rendezem a hitelét is!

tegnapelőtt 10:47
 3/3 BeefEater ***** válasza:
A bankot kérdezd meg. Valószínű lehet és szinte biztos, hogy neked nem éri meg.
tegnapelőtt 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!