Vásárolni szeretnék egy 2000-es évjáratú Volvo S40es típusú autót, amibe 200. 000km van. Szerintetek mennyit bír egy Volvo motor? (1600ccm). Attól félek, hogy 250-300. 000 km-nél fúratni kell. Köszi a segítséget.
az a legszebb hogy olyan emberek nyilatkoznak akiknek fogalmuk sincs a motorfelujitasrol
nekem sincs, mert nem csinaltam
de pont ez a lenyeg. pedig eddig olyan autoim voltak amikre sokak szerint rafert volna
a 90-es 2000-es evek motorjait nem kell ujitgatni, merz egyszeruen orokke mennek
neken 1.6 ford mondeom motorjanak orran szajan dolt az olaj, de sose kellett hozzanyulni, pedig nem is kimeltem es nagyon sok km volt benne.
egy kis fustolestol meg nem kell beilyedni. azok a olajfogyaszto kopott motorok 100-200 ezer kmt meg ugy mennek el hogy csak gyertyat cserelesz bennuk
ez also hangon is 5 ev futas.
es mi a fenenek furatod? meg szedeted szet?
megy nem?
akkor meg? eszi az olajat? toltsel utana azt kesz, nem kell vele tovabb foglalkozni
"az a legszebb hogy olyan emberek nyilatkoznak akiknek fogalmuk sincs a motorfelujitasrol
nekem sincs, mert nem csinaltam
de pont ez a lenyeg. pedig eddig olyan autoim voltak amikre sokak szerint rafert volna
a 90-es 2000-es evek motorjait nem kell ujitgatni, merz egyszeruen orokke mennek "
1. újítottam már fel motort (te nem)
2. nem mennek örökké,pont olyat újítottam fel
3. ezeknél a lefutottság nem csak a klasszikus kopást jelenti,hanem a sok apró és drága szonda meg elektromos bizbsz elhasználódását, azt újíthatod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!