Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti mit csináltok ha a forgalom...

Ti mit csináltok ha a forgalomban megláttok egy ugyanolyan típusú, színű autót menni, mint a tiétek?

Figyelt kérdés

Ma történt hogy mentem a hungárián és megláttam egy teljesen ugyanolyan típusú autót mint az enyém. Egymás mellé kerültünk a háromsávos úton, és nem tudom hogy hogy jött de kérdeztem egy olyat hogy te most bmw vagy? Egy fiatal nő ült benne, kb, mint én vagy pár évvel fiatalabb lehetett. Erre ilyet szól hogy jé ugyanolyan! Utána sajnos már másmerre vezetett az utam, tehát már nem tudtunk együtt menni.

Ilyenkor mi az etikett? Ti mit szoktatok csinálni ha úgymond szembe jön veletek az autótok de közben meg benne ültök?🤣

23/N

2019. júl. 2. 17:02
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
értem. de itt mindenkinek tud dudálni a kocsija?🎶🎶🎶🎷😇
2019. júl. 3. 08:21
 32/36 anonim ***** válasza:
Persze, ha meglát, örömében dudakoncerttel fogad, sőt ha hívom, értem is jön, mint KITT. -.-
2019. júl. 3. 08:48
 33/36 A kérdező kommentje:
Nem úgy értettem na.😞😠 Csak hogy képes-e dudálni?
2019. júl. 3. 08:50
 34/36 anonim ***** válasza:
65%

Mi az, hogy "szia, te autó vagy". Ezt magyarázd már el légyszi :D

Nem, nem minden autó tud duddantani, az egy extra és főleg BMW-kben elérhető. Cserébe azonban index nincs bennük. Mindenre nem futhatja senkinek sem.

2019. júl. 3. 09:31
 35/36 anonim ***** válasza:
48%
kérdező, bármit szedsz, nekünk is adj!!!!
2019. júl. 3. 21:45
 36/36 anonim válasza:
Mivel nekünk egy szürke Suzuki Ignisünk van, én már nem lepődök meg ilyen dolgokon. Nagyon régen nem, mert előtte még egy Swiftünk volt fehérben. :D xD
2019. júl. 4. 19:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!