Ti mit csináltok ha a forgalomban megláttok egy ugyanolyan típusú, színű autót menni, mint a tiétek?
Figyelt kérdés
Ma történt hogy mentem a hungárián és megláttam egy teljesen ugyanolyan típusú autót mint az enyém. Egymás mellé kerültünk a háromsávos úton, és nem tudom hogy hogy jött de kérdeztem egy olyat hogy te most bmw vagy? Egy fiatal nő ült benne, kb, mint én vagy pár évvel fiatalabb lehetett. Erre ilyet szól hogy jé ugyanolyan! Utána sajnos már másmerre vezetett az utam, tehát már nem tudtunk együtt menni.
Ilyenkor mi az etikett? Ti mit szoktatok csinálni ha úgymond szembe jön veletek az autótok de közben meg benne ültök?🤣
23/N
2019. júl. 2. 17:02
1/36 A kérdező kommentje:
Megmondom őszintén engem összezavart ez az egész. nagyon fura hogy ugyanolyan színű volt meg minden
2019. júl. 2. 17:03
2/36 anonim válasza:
Én átintek, ha megvan a kontakt a másik sofőrrel, de ritka, hogy vegyék is a lapot.
4/36 A kérdező kommentje:
és ha annyit kérdezek hogy szia autó vagy? vagy szia bmw vagy? akkor mi lesz?
2019. júl. 2. 17:20
5/36 A kérdező kommentje:
köszönjük a sallangot Professore, de ezek szerint a neved nem egyezik meg az agyi szinteddel;-)
2019. júl. 2. 17:21
6/36 anonim válasza:
Elgondolkodok rajta, hogy nem-e az én autómat használja-e az illető. Mert elsőre furcsállom, hogy akkor én miben ülök, ha az autóm nem alattam, hanem épp mellettem van.
7/36 anonim válasza:
Lehet szívrohamot kapnék, mert lehetetlen. Egy olyan színű és típusú autó van az országban, mint amilyen az enyém, de azzal nem közlekednek.
8/36 anonim válasza:
Semmit. Miért kellene? Ha az összes szürke Astrás vagy piros Suzukis dudálgatna a másik ugyanolyannak, egy kakofónia volna az egész közlekedés.
9/36 anonim válasza:
nekem nagyon régi, ritka típusú autóm van. Ha látok ugyanolyan színű és típusú autót, (kb. kétévente) akkor intek, de még senki nem intett vissza.
10/36 anonim válasza:
En be szoktam kakilni tedd te is ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!