Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti mit csináltok ha a forgalom...

Ti mit csináltok ha a forgalomban megláttok egy ugyanolyan típusú, színű autót menni, mint a tiétek?

Figyelt kérdés

Ma történt hogy mentem a hungárián és megláttam egy teljesen ugyanolyan típusú autót mint az enyém. Egymás mellé kerültünk a háromsávos úton, és nem tudom hogy hogy jött de kérdeztem egy olyat hogy te most bmw vagy? Egy fiatal nő ült benne, kb, mint én vagy pár évvel fiatalabb lehetett. Erre ilyet szól hogy jé ugyanolyan! Utána sajnos már másmerre vezetett az utam, tehát már nem tudtunk együtt menni.

Ilyenkor mi az etikett? Ti mit szoktatok csinálni ha úgymond szembe jön veletek az autótok de közben meg benne ültök?🤣

23/N

2019. júl. 2. 17:02
1 2 3 4
 11/36 Andizsuzsi ***** válasza:
87%
Én ismerem a rendszámomat.
2019. júl. 2. 18:27
 12/36 anonim ***** válasza:
31%

Öreg mercim van ami amúgy is ritka már manapság, a színe is "ritka" így ennek az esélyét nullának találom :D

Viszont amikor ilyen típusú autóval találkozok akkor villogunk, dudálunk egymásnak :)

Eddig még mindig mindenki vette a lapot és vissza villogott de volt, hogy más dudált már 100 méterrel a kereszteződés előtt amikor jobbról jött :D meg integettek...

Ebből a szempontból jó az öreg autós közösség :)

2019. júl. 2. 18:29
 13/36 anonim ***** válasza:
64%
Agyvérzést kapnák...elég sok pénzt fizettem azért,hogy olyan színe legyen az autómnak amilyen.
2019. júl. 2. 18:36
 14/36 anonim ***** válasza:
67%
Te most bmw vagy?????? 😁 nem én egy ember vagyok. Én csak mosolygok magamban, nem olyan ritkaság az autóm, mégsem látok tök ugyanilyet, csak nagyon ritkán.
2019. júl. 2. 18:43
 15/36 anonim ***** válasza:
75%

Semmit. Gyakori autóm van, gyakori színnel. Szinte majdnem minden nap látok ilyet. Viszont mégsem teljesen ugyan olyanok, mert ezeknek a 90%-a inkább alap felszereltségű, nem olyan mint az enyém. A külső kiegészítőkön egyértelműen látni. Sok a felmatricázott céges autó is köztük. Konkrétan olyan motorral szereltet se láttam még, mint az enyém 1,5 év alatt mióta megvan.

De ha látnék ilyet, akkor sem csinálnék semmit, legfeljebb elcsodálkoznék magamban. Csak azért mert ugyan olyan, nem szoktam dudálni, villogni, integetni. Ha valakinek gyalogosan ugyan olyan pólója vagy táskája, vagy bármi egyebe van mint nekem, akkor sem szólítom le ismeretlenül.

2019. júl. 2. 18:51
 16/36 anonim ***** válasza:
23%
5 éve van meg a kocsim, ezalatt kb 2-szer láttam ugyanolyan kinézetű autót, de a motorjuk valszeg más volt, ebből a típusból általában a dízelt, vagy a kis (2 literes) benzinest vették a népek.
2019. júl. 2. 18:58
 17/36 A kérdező kommentje:
hu jó sok válasz jött. hát ilyenkor én azt szoktam mondani hogy szia autó, vagy hogy szia te autó vagy??
2019. júl. 2. 19:04
 18/36 A kérdező kommentje:
akik ide írtak , gondolom mind tudnak duddantani:D
2019. júl. 2. 19:05
 19/36 anonim ***** válasza:
Elég egyedi kocsim van, úgyhogy szinte kizárt
2019. júl. 2. 19:29
 20/36 anonim ***** válasza:
86%
A beípített pelusomba xarok
2019. júl. 2. 20:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!