Szerintetek jogos? Tegnap volt a forgalmi vizsgam (buktam), mar az elejen lattam, hogy nem vagyok neki szimpatikus, belekotott, hogy hatul maradt az uveg, nem azt mondtam a muszaki utan, hogy a jarmu forgalomban reszt vehet -. -""
Elindultunk megcsinaltam.a fekprobat megkoszonte .. aztan 2x szolt, hogy ne nezzem a valtot mert ha megegyer szol akkor vege. ( egyebkent nem azt neztem) mondta az oktato , hogy csinaljam meg az egyivu megfordulast , jeleztem kozeprehuzodtam , es mar mondta, hogy alljak kicsit meg , es belekotott hogy a masik savba vagyok , vissza szoltam, h a kepzelet beli felezovonalnal vagyunk erre mondja igen visszatertunk mert elhuztam jobbra a kormanyt (egyebkent mikor ezt mondta mar alltunk, akkor h az anyamba kerultunk vissza?! 😥)
Szoval elkezdtem az egyivut jeleztem ugye balra vegig ment az iranyjelzom es ebbe is belekotott , hogy nem jo.. erre az oktatom is oda szolt , h o igy tanitja es akkor elkezte a vb mondani h ezt meg azt olvassa el... en kozbe neztem a belsotukrot a tekintetunk osszeert es mondta h ez nem ram tartozik engem ez ne erdekeljen..(itt kellett volna mondanom h a mogottes forgalmat nezem) aztan befordultunk jobbra eszrevettem hogy 30as tabla megneztem , hogy mennyivel megyek es felre allitott azzal , hogy a valtot neztem , hiaba mondtam.neki h a tablat meg a sebbeseget nem erdekelte, persze tudom,h nem vagyok tokeletes vezeto de ezt a bukast nem.erzem jogosnak .. az oktato se ertette
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!