Kedden tettem forgalmi vizsgát, szerintetek ma már mehetek az okmányirodába?
De okosak itt az emberkék.
Nekem is mindenki állította, hogy 3-4 nap, és pont. Sőt egy közeli okmányirodában a nő hátradőlve közölte, hogy ő aztán meg nem nézi, hogy benne vagyok-e a rendszerben, mert úgysem leszek ott...
Én múlthét szerdán vizsgáztam, és pénteken már benne voltam a rendszerben.
Szóval ennyit az okosokról. Simán intézhetted volna te is pénteken, sőt már csütörtökön is.
Előző vagyok:
Nekem most jött az sms, hogy elkészült! :) Pedig pénteken voltam az okmányirodában. Neked hol tart kérdező?
Köszönöm a válaszokat!
Tegnap voltam végül, nem nagyon fért volna bele nekem, hogy pénteken megyek és esetleg mégsem vagyok bent. De mire sorra kerültem.. :D nem tudom mi volt tegnap, 2 okmányirodában is voltam, mindkét helyen tele volt az egész, az egyikben még sorszámot se tudtak adni. Szóval most várom az sms-t. 5-6 napot mondtak, de eddig minden ismerősömnek maximum 3 nap alatt küldték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!