Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti mit csináltok ha a forgalom...

Ti mit csináltok ha a forgalomban megláttok egy ugyanolyan típusú, színű autót menni, mint a tiétek?

Figyelt kérdés

Ma történt hogy mentem a hungárián és megláttam egy teljesen ugyanolyan típusú autót mint az enyém. Egymás mellé kerültünk a háromsávos úton, és nem tudom hogy hogy jött de kérdeztem egy olyat hogy te most bmw vagy? Egy fiatal nő ült benne, kb, mint én vagy pár évvel fiatalabb lehetett. Erre ilyet szól hogy jé ugyanolyan! Utána sajnos már másmerre vezetett az utam, tehát már nem tudtunk együtt menni.

Ilyenkor mi az etikett? Ti mit szoktatok csinálni ha úgymond szembe jön veletek az autótok de közben meg benne ültök?🤣

23/N

2019. júl. 2. 17:02
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

2-es vagyok

Kb egy évig volt a feleségemnek egy piros Alfa Giuliája. Na az Alfások alapból intenek egymásnak, de ha másik piros Alfával találkoztam (kb. 2x történt meg), majdnem kiestünk az autóból :) Nekem Audim van, viszonylag ritka színben, de láttam már ugyanolyan A6-ost, mint az enyém. Még sosem intettek vissza.

2019. júl. 2. 20:24
 22/36 anonim válasza:
70%
A BMW az új Lada. Régen a fiatalok nagy része régi Ladát vett, most régi BMW-t. Nem csoda, ha gyakori és még típusban és színben egyező is sok van.
2019. júl. 2. 20:27
 23/36 anonim ***** válasza:
93%
Napi fail kérdés megint pipa.
2019. júl. 2. 22:04
 24/36 anonim ***** válasza:
Semmit nem csinálok ilyenkor. Viszont olyan volt már, hogy más autóját akartam kinyitni egy parkolóban, mert ugyanolyan típusú és színű volt a kocsim. És mivel jópár hónapja nem használtam a kocsim, elfelejtettem hogy hova parkoltam le. Kicsit meglepődtem, mikor nem nyitotta ki a kulcs, amikor elforgattam. Aztán megnéztem a rendszámot és rohadt kínosan éreztem magam.
2019. júl. 2. 22:24
 25/36 anonim ***** válasza:

Hogy mit csinálok? Semmit, mivel G Astrám van, mint rengeteg más embernek.

De egy emlékezetesebb eset azért volt: munka után mentem az autómhoz, és sorban egymás után négy (kívülről) ugyanolyan G Astra állt, köztük az enyém. Messziről elgondolkodtatott, hogy vajon az utolsó kettőből melyik is az enyém, de közelebbről persze már nem volt kérdés. Ezért szeretem én ezt az autót, mert olyan jól el lehet vele tűnni a tömegben.

2019. júl. 2. 22:25
 26/36 anonim ***** válasza:
55%
ez a duddantós csaj
2019. júl. 2. 22:27
 27/36 anonim ***** válasza:
71%

mint a válaszokból látszik, ki ezt, ki azt. Nyilván egy ritka autótípus más, mint egy fehér Focus kombi.

Lehet, a kérdezőnek nagyon különleges a BMW-je ( I8?) de a szellemi szintje alapján nem értem, miért szól oda Il Professorénak.... mi az, hogy te most bmw vagy??? az autóval beszélgetsz? a tárgyat megszemélyesíted? Mint az eladó, aki úgy akar eladni egy tárgyat, hogy ő az, ő ilyen, ő olyan. Ez a gyenge szellemi szint nálam, ne legyen belőle harag.

2019. júl. 3. 00:12
 28/36 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen esetre etikett. De egy ilyen idétlen, értelmetlen kérdésre nem válászolnék és inkább kerülném a további kontaktust.
2019. júl. 3. 01:14
 29/36 anonim ***** válasza:

A legregebbi autonk olyan regi hogy en meg nem lattam ugyan ilyet ugyan ilyen szinnben :D

A masikbol se latok ugyan olyat gyakran es altalaban mas szinut mint az enyem.

A legujabb kocsinkbol latunk viszonylag sokat,a szin az ritkabb de azert latni ugyan ilyen szinut is.

Minket nem erdekel hogy masnak is ugyan ilyen autoja van. Akkor lenne erdekes ha ugyan olyat latnek ugyan abban a szinben mint a legoregebb autonk.

Egyszer a felesegem osszekeverte a parkoloban egy masik autoval de ez nagyon regen volt, akkor meg fiatal auto volt es volt belole tobb az utakon.

2019. júl. 3. 04:32
 30/36 anonim ***** válasza:
Új autóm van (2 hónapja hoztam ki a szalonból), és ahogy látom nem sokan kérték/kérik azzal a színnel amivel én választottam. Eddig egy valaki jött szembe zsír ugyanazzal amim nekem van, mi összemosolyogtunk és integettünk egymásnak.
2019. júl. 3. 06:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!