Megtartanátok még ezt az autót?
Hát igazából ha eladod 600 ért akkor lesz 1.6-od autóra nem?
Hát 1.6 milióból hogy kijöjjön az átírás meg egy szervíz. Tudnál venni egy 8 éves suzukit, opelt, ilyesmit. A 8 évesekben is 200 ezer km van, meg a 20 évesbe is, de egy 8 éves 200 ezer km es csak jobb mint egy 20 éves "200" ezer kmes. Én lecserélném egy 8 évesre. Mondjuk nem csak opel meg suzuki létezik, van még rengeteg 8-10 éves autó ami kijön ebből.
Az attól függ...
Ha van egy autó amit nagyon szeretnél és teljesen reális, fenntartható célnak tűnik, akkor úgy gondolom hogy akár bele is lehet vágni.
Fontosnak tartom megjegyezni, hogy bármilyen autóm van nem érzem magam többnek, jobbnak, tehát nem másnak mutogatni veszem, de az lényeges hogy én jól érezzem magam benne (ezt a 300ezres kocsimtól is megkapom). Szóval ha téged boldoggá tenne, akkor miért ne?
Ha csak egy közlekedési eszköz kell akkor értelmetlen egy rendberakott autót eladni és kicsivel többért másikat venni hogy az egészet kezdhesd előlről.
Az én kocsim 22 éves, 370+e km-rel, jól érzem magam benne és nem kívánok feleslegesen sokat autóra költeni, van sokkal jobb helye is a pénznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!