Ti eladnátok vagy megtartanátok ezt az autót?
Költöttél rá 300 ezret, az semmi, egy benzinesre is simán rámegy ennyi.
A régi Focust meg add el annyiért, amennyit adnak érte, nem baj, ha potyán is adod el. Ugyanis ha rendbe rakod, csak veszítel rajta. Eladásnál a negyedét sem tudod visszakapni annak, amennyit ráköltesz, ez mindig így van.
Na de ha 1 év múlva kelleni fog az autó, akkor meg jobb lesz, ha ezt rakod rendbe, és tudod hogy mi van kicserélve rajta. Ha eladod, és veszel egy másikat 800 ezerért mondjuk, lehet ugyanúgy rá kell költeni 300 ezer forintot mondjuk. Ha kell majd az autó, akkor meg kell tartani, és rendberakni, és használni évekig, amíg megy.
Az a baj, hogy egyelőre nem tudom, a jövőben lesz-e pénzem a 7-800 ezres kategóriánál drágábbat venni, ezért hajlok a megtartás felé. Pont azért, mert tudom, ebben mi lett cserélve, bár amilyen tempóban mennek benn sorra tönkre a dolgok, egyre biztosabb, hogy nem 220ezer km van benne...
Egyébként rokonok vettek egy benzines autót 850ezerért, ugyanúgy már közel másfél millióban van nekik, mint nekem a 2-es focus, csak fogyasztásban, vezetési-utazási élményben messze elmarad az én autómtól. A benzines csak annak éri meg, aki keveset hajtja, nem nekünk, havi 2-3000 km mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!