Megtartanátok vagy eladnátok a már kinőtt ruhákat?
2,5 éves fiam van párom nem szeretne többet én igen kicsit később mint te 3-4 év múlva.Én semmit nem adtam el,semmit nem adtam kölcsön.Lehet önző dolog de nekünk mindent meg kellett venni nem kaptunk senkitől mert nem volt babás a családba.Én nem adom el még mert nemhogy a fele de még a negyed ára sem jönne vissza érte pedig mindig figyeltem a ruhjájára,meg amúgy is sokat vettünk nincsenek agyon mosva.Megmondom őszintén van egy hugom ha az is például fiatalon fog szülni 23-25 évesen akkor pár év múlva neki is adhatom inkább mint hogy eladjam.Mostmár járok turiba kifogtam egyet ahol nagyon szép márkás rucik vannak de megmondom őszintén hogy azokat sem adnám el turis áron hanem jóval töbért mert gyönyörűek.
Szerintem várj vele 1-2 évet és úgyis meglátod.Vagy tényleg adjál el olyat ami nem kötődik a szivedhez nagyon,amiből sok van.De olyat ami gyönyörű és kevés van belőle(kis kabát.stb) azokat szerintem tárold még.
Azon gondolkodom, hogy főleg a kezdeti méretek (56,62,68), de még a továbbiak sincsenek szakadt, vásott állapotban. Igaz, kaptunk is (ezek persze már vásottak), de amiket mi vettünk, szinte úgy néznek ki, mint újkorukban. És ahogy az egyik válaszoló is írta, nem hiszem, hogy kapnék érte annyit, amennyiért én eladnám. Persze tudom, hogy mindenki olcsón szeretne szépet venni...
Az egyik felem azt mondja, hogy adjam el, mert ki tudja mi lesz pár év múlva, esetleg ha nem azonos nemű lesz és nem ugyanabban az évszakban fog születni...a másik felem pedig azt, hogy tartsam meg, enni nem kér és ha szükség lesz rá, nem kell megvenni.
Tanácstalan vagyok:)
A kis méreteket, szépeket tartsd meg, mert azokért úgysem fizetnek sokat. A használtabbakat add el.
bár nem lehet tudni, hogy egy évszakban születik -e a tesó vagy fiú vagy lány lesz.
74-től eladnám, főleg a használtabbakat.
Nem adnám el a hálózsákot, takarót, uniszex dolgokat, amik kellhetnek és drágák voltak.
A férjemnek meg van egy nadrágja, amit még ő hordott. Nem sokszor, de ráadtuk a kicsire. Egy-két dolgot én ezzel a szemmel is megtartanék én úgy örülök annak a pár dolognak (takaró), amiket a szüleim megtartottak!
Amúgy én nem adnám el, ha van hely eltenném a ruhákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!