3-3,5 millióért milyen autót vennétek, aminek van azért presztízsértéke?
Van 2 viszonylag nagyobb értékű autóm, amiket most el kell adnom, hogy egy üzletbe be tudjak szállni a pénzzel.
Marad kb 3-3,5 millióm kocsira.
Ebből mit vennétek, aminek azért van presztízsértéke és meg lehet vele jelenni?
Ha a sztori igaz lenne, nem itt kérdeznéd meg.
Egyébként én Scirocco-t vettem.
"Komoj(!) bizniszmen" beszáll a csavaralátét manufaktúrába és sajnos zaciba kell vágni a názáretit...őőőő mazerátit ( maserati-t) és a bugatti-t mert nem tudja megvenni a préselő satut amit a világraszóló vállalkozásába kell. Bizonyára Nicky Santoro lehet az üzlettársa és adni kell a MEGJELENÉSRE. Összehozta a nagy üzletet, de sajnos tanácstalanul áll a Karagőz utca közepén mert nem maradt gépsárkány amivel illendően megjelenne az olajvállalkozók bálján. Ugye kedves kérdező ez lenne a dilemma amit meg kellene itt oldani? Nincs itt dilemma, csak paradoxon :)
Most nem értem... Ha te olyan körökben mozogsz ahol 3,5 milliós kocsinak úgymond presztizs értéke van -> sikeres ember nem lehetsz.
Megjegyzem én sose értettem ezt a "tiszteletet parancsoló, magas presztizs értékű autó" dumát, mert szerintem egy normális közegben az csak egy autó - senki sem fog hasra esni amiatt a másik ember előtt mert mondjuk egy több tíz milliós , vagy száz milliós autót birtokol.
Megkíméltem volna a kérdezőt a fenti szövegtől ha nem adja elő Andersent és csak simán kiír egy sima kérdést :)
Kérdésedre válaszolva: bármilyen jó állapotú autót megvehetsz ezért a pénzért és bárhol meg tudsz vele jelenni. Ha a saját környezetben tetteid, cselekvéseid már bebizonyították, hogy megbízható üzlettárs vagy akkor tökmindegy mivel érkezel ( akár villamossal is megjelenhetsz :) . Ha pedig nem így van, akkor érkezhetsz Ferrarival is, surmóként fognak rád nézni! :)
4: Magadat kímélhetted volna meg az értelmetlen agymenésedtől, ha nem tudsz érdemeben hozzászólni egy kérdéshez.
Vagy ennyire frusztrált vagy, hogy itt éled ki a kisebbségi komplexusodat?
A részletekbe azért nem mentem bele, mert teljesen érdektelen az alapkérdés szempontjából.
Nyilván vannak nekem is már elképzeléseim az autóról, csak érdekel mások véleménye (nem a tiéd).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!