1-1.2 millióért milyen autót ajánlanátok?
Ez csak az autó ára lenne ezen felül maradna 2-3 kiló egy esetleges komolyabb szervízre, de nyilván nem egy pénztemetőt akarok venni.
Feltételek:
Nem kell presztizs
A lényeg, hogy kényelmes legyen elől két felnőttnek, ne csak az ülés hanem maga a futómű se legyen pattogós nem akarok kanyarokban száguldozni
Nem kell nagy motor, nyugisan vezetek viszont 80-nál ne legyen gond kielőzni mondjuk egy kamiont
Kar támasz az nagykn hiányzik úgy hogy az is feltétel valamint a kényelmesebb ki-be szállás miatt valami magasabb autó kellene na de nem is egy SUV nagyságú
Csak benzinesek érdekelnek
Köszi ha elolvastad és adsz tippet:)
Én is nézegettem a Daciakat viszont ami inkább tetszene az a Sandero valamint Suzukiban az uj Baleno is tetszik viszont kicsit ódzkodom új autó vásárlásától, hogy 10-15 ev mulva is megbizhatoak lesznek-e?
Mert manapsag mar mindent ugy gyartanak (nem csak az autokra gondolok) hogy par even belul csereld ujra
De amugy koszonom a valaszokat johetnek meg mindenkinek ment a zold kez :)
20 éve hallgatom azt, hogy "a mai autók nem olyan tartósak mint a régiek", aztán valahogy nekem mindig úgy tűnik, hogy egyre tartósabbak...
A Sandero majdnem ugyan az mint a Logan, elég magas az autó hasmagassága, az ülés is magasabban van mint egy átlagos autóban. Ráadásul van valami minimál felárért egy SUV-osított (van erre jobb szó?) változata, ami egy kicsit még magasabb. A rugózásuk elég sima, jól veszik a kátyúkat. Az alap motorja mindkettőnek egy egy literes szívó benzines, három hengerrel. Nem egy erőgép, de arra amire kell neked, bőven elég.
"10-15 ev mulva is megbizhatoak lesznek-e?
Mert manapsag mar mindent ugy gyartanak (nem csak az autokra gondolok) hogy par even belul csereld ujra"
Ha megnézed, az utakon nem csak pár éves autók futkosnak. 14 éve vettem új autót. Ráadásul turbóst, ami akkor nem volt olyan elterjedt mint manapság. Én is hallgattam akkoriban a károgókat, hogy meglátom, tuti hogy 8-10 évesen már a bontóban lesz. Nos ehhez képest ma is használom, soha nem volt vele komolyabb gondom.
A gyártástechnológia, anyaghasználat, korrózióvédelem fejlődése sem állt meg. Pont egy szívómotoros Daciánál, vagy Balenonál egyszerűbb új autót nem tudok elképzelni. Ha normálisan használod, karbantartod, nem aggódnék, hogy 10 év múlva olyan hatalmas gondok lennének vele.
Nem is a sima szivosat vennem hanem a dacia eseteben a 0.9-es turbost
Baleno eseteben az 1.0-asat🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!