Milyen új családi méretű automata kombit ajánlanatok 4-5 millióért?
Nincs ennyiért családi méretű automata váltós új kombi. Legalábbis európai értelemben vett családi méretű autó.
5 millióért alapkivitelű alapmotoros Skoda Fabia kombit kapsz DSG váltóval, de annak is 5 millió fölé kúszik az ára, ha mondjuk nem fehérben szeretnéd, hanem pirosban.
Vagy vehetsz ennél olcsóbban Ladát, Daciát.
Komolyan ez lenne az igényed 4-5 millióért? Én nem hiszem.
Ha viszont lemondasz az újautóságról, nézd, mik vannak 3 és 5 millió között. Csináltam neked egy keresést, beikszelve az értelmesebb tételeket az extralistán is.
Ne értsetek félre, pontosan tudom, hogyan kell hahu-n keresni, csak kíváncsi vagyok, hogy most mi a helyzet új autó piacon ezért az árért. Ezt most nem tudod másképp megtenni, minthogy végignyálazod egyenként a márkaoldalak ajánlatait (a szerencsétlen PDF-es árlistájukban) és úgy kapni egy képet erről.
Erre voltam kíváncsi, hogy valaki már ezt körbejárta-e és tud-e ebben segíteni.
Figyu, te olyan vagy mint a Microsoft gemkapocs: lelkes vagy, kedves vagy, segíteni akarsz, csak pont nem abban, amiben kellene :)
Teljesen tisztában vagyok a 3-5eves autók előnyeivel, de kosz nem erre voltam kiváncsi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!