Milyen új autót vennél 8-10 millióért?
Figyelt kérdés
0 kilóméteres
Mitsubishi eclipse jeep?
Én mást nem tudok sajna, nektek mi tetszik?
2019. márc. 29. 20:19
1/13 anonim válasza:
Mindenféle autót vezettem már, volt nekem is sokféle, mégiscsak egy sokak által tömegcikknek titulált, "népautót" vennék: VW Passatot. Vagy egy Skoda Superbet. Ami egy Passat amúgy.
4/13 anonim válasza:
Insignia vagy Mazda 6 profi alvázvédőzéssel.
5/13 anonim válasza:
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI
Teszt vezettem, alig várom, hogy átvehessem. Szerelem első látásra.
6/13 anonim válasza:
Toyota GT-86-ot. Párszor láttam élőben, neten sokat láttam, sok jót hallottam róla. Szerintem egy gyönyőrű sportos kocsi. Újonnan olyan 9,5 millió körül van
7/13 anonim válasza:
Skoda Superb, de ahány ember, annyi válasz, mivel mások az igények, szubjektív perspektívák.
8/13 anonim válasza:
Skoda Superb (jó autó)
Mazda 6 (ezt vettem 4 éve tökéletes választás volt)
Honda civic 1.5t (randa mint a bűn de ha nem családos lennék megvennem olyan isteni vezetni , és volt hondam tudom milyen ha valami hibátlan)
Más ennyiért nincs a latokoromben.
9/13 anonim válasza:
Az ősszel megjelenő Peugeot e-208-ast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!