3-3,5 millióért milyen autót vennétek, aminek van azért presztízsértéke?
Van 2 viszonylag nagyobb értékű autóm, amiket most el kell adnom, hogy egy üzletbe be tudjak szállni a pénzzel.
Marad kb 3-3,5 millióm kocsira.
Ebből mit vennétek, aminek azért van presztízsértéke és meg lehet vele jelenni?
Itt ereztetni kell az uzletbe farkas torvemyek vannak!!
Ezt wgy kis gyari suzukis dolgozo nem ertheti!
Itt mkndenki fel meri a masikat meregeti.
Pl. En egyszer nemreg nagyon ra jartam be ult a leendu uzlet tars vittem egy kort s ninvs napteto a kocsimba! S o hat nem eszre vette. Azon kivul full full csillogo fenyezes 18 as kerekek legperesebb gumikal.
Es mi lett a vege neki tobb extra volt naptetoje is hat o lett a megbizott s en meg pirultam!
Tehet legyen benne szint minden s legyen egy adu aszod amivel tobbet tudsz mint masok.
Tudod mint az uzletbe
Pl tavolsagkoveto tempomat
Gyerekek, én k..rva sok vállalkozót ismerek, én is egyéniben nyomom, de egyetlen egy van az ismerősi körömben akinek tipikus presztízs márkás autója van, azt sem újonnan vette. Csak a piti "vállalkozókat" érdekli ez az autó téma ennyire.
Btw. ha már ekkora biznisz menek vagyunk, akkor miért nem veszel egy új autót a céged nevére? Ha jól tudom a dízeleket 3 év alatt le lehet írni nullára. Beszélj a könyvelőddel. Vagy lízing, szintén a cégedre. Még jobban is kijössz vele, mintha magánszemélyként vennél egy olcsóbbat.
Ne. Isten ments
Szemelyautonal a leasing jöhet szóba cégautó adoval spekelve. 36 hónapnál több kell lennie különben a NAV jogosult atertekelni a szerződést és 50 százalék alatt a kezdő részlet.
Namost casco kell az költség cégautó adó költség. Ja és a sok kamat
A gépjármű eladásakor a maradvanyerteken eladni a kocsit áfája befizetésre kerül. 3. Személynek kell eladni akinél a kocsi felértékelődik és vagy szjat fizet vagy el kell csalni.
A gépjárművet használva kiszamalzni a magan használatot érdemes tehát nem lehet mindent elszámolni. Illetve lehet de ha nem tudsz mindent jól bizonyítani vibratort dugnak a s.ggedbe :))
Végeredmény 17m ftos kocsinal, ősszel vettem végülis nem cégre.
1-1.5 millaval lennék beljebb ami jól hangzik kezdetben de ha akinek 3 év után eladom a kocsit 7-9 millios utáni szjajat kifizetem már nem is éri meg. Nem éri meg papirozgatni hazudozni .
Na kb ezért írtam hogy ezek a tanácsok nagyon viccesek.
Ha akar egy lepukkant
Nyilván ezért írtam, hogy beszéljen a könyvelőjével. Nagyon sok esetben megérheti a cégautó, szerinted mennyi batár nagy 30 misis BMW-t vettek magánszemélyként?
Ismerősöm most pl. cégre lízingel (sokkal olcsóbb autót), nem idióta módon hasra csapásra. Neki így éri meg jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!