Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kint maradt index miatt...

Kint maradt index miatt baleset, ki a hibás?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Amennyiben egy auto kint hagyja az indexét jobbra, én meg elindulok, ebből következőleg belém jön az autó (balról, oldalról), ki a hibás?

2019. márc. 24. 19:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Keresztezodes utan szeretne megallni, akkor majd a keresztezodes utan kiteszi az indexet. Ezt a kerdest remelem nem gondoltad komolyan :))
2019. márc. 28. 18:21
 12/13 Beviz Elek ***** válasza:

Pedig ez így van. Tegyük fel hogy a sarkon laksz és meg akarsz állni a házad előtt. Időben kell indexelned, nem az utolsó 5 méteren. Amikor a jogsit csináltam nekünk tanították is, bár a mostani rendszer mellett nem csoda hogy tudatlanok közlekednek az úton.

2019. márc. 28. 19:17
 13/13 Dörmögő ***** válasza:
Egyetértek a kérdezővel. Én se rakom ki az indexet a kereszteződés előtt, ha nem akarok lefordulni. Hülye lennék indexelni (bárhogy is tanították állítólag annó, bár nekem sose tanítottak ilyet), és ezzel félrevezetni a kereszteződésben állót. Pont az hiányozna hogy kihajtson elém.
2019. márc. 28. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!