Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valóban túlzás első autót...

Valóban túlzás első autót venni 1,5 millió értékben? Jogos a családom reakciója?

Figyelt kérdés

Hamarosan szeretném megszerezni a jogosítványt és szóba került otthon az autó választás. Úgy vagyok vele, hogy nem akarok 3 ajtós, 20 éves "városi női" autót, hanem "nagyobb" 5 ajtós járművet.

Direkt úgy igazítom a jogosítvány megszerzését, hogy az autó árát megkeressem és ne apám döntse el és helyettem vegyen autót. Viszont így is kapom az agymosást, hogy felesleges, "160 centisen ne akarjak nagy autót" és még sorolhatnám.

Rendjén van, hogy 25 évesen ennyire le akarnak szabályozni a szüleim?

2019. márc. 2. 11:28
1 2 3 4
 31/37 anonim válasza:

Szerintem mindenki olyan autót vesz, amilyenhez kedve van és amilyet megengedhet magának.

És mindenki maga döntheti el, h mi fontos neki. Kocsit v autót vesz előbb.

Ha a saját pénzekből veszed senkinek semmi köze hozzá.

2019. márc. 2. 19:17
 32/37 anonim ***** válasza:
22%
És az rendjén van, hogy kiraksz ide egy provokatív kamut? Minden benne van, amin össze ugorhatnak a válaszolók. Otthon élsz huszonévesen, kocsit akarsz venni, nem is párszáz ezerért, lassuk, hogy van pénzed, stb. És itt kérsz tanacsot, mert le akarnak szabályozni 25 évesen. Kit érdekel? Ezekre külön is ugrik pár válaszoló. Gondolom nagyon unatkozol így hétvégén, jólesik pár oldalt végigolvasni és röhögni.
2019. márc. 2. 20:13
 33/37 anonim ***** válasza:
73%

Nem értem, miért jó pár százezres autót venni, ami nem fog hosszú évekig szolgálni és baromi sokat is kell majd rá költeni.

Másfél millió is elég kevés egy normális autóért. Ezért is csak használt autókat lehet venni. És ha nem ezeréveset szeretnél, akkor nem is túl nagyot, erőset, felszereltet.

De lehet ennyiért normális autót venni. És ha olyan 5 éves körül választasz, akkor még hosszú ideig használhatod is.

Szerintem pont az a pénzkidobás, ha vesz valaki egy tragacsot, aztán pár év múlva megint nincs autója, mert annyira tönkremegy, hogy már nem érdemes rá költeni.

Az is hülyeség, hogy friss jogsival majd összetöri. Most komolyan, itt mindenki törte az autókat, amikor elkezdett vezetni???

És mi köze van ahhoz hogy otthon lakik?

Nyilván másfél millióból nem fog lakást, házat tudni venni :D Lehet hogy pont az autó miatt lesz olyan munkája, ahol majd jobban kereshet és elköltözhet otthonról.

2019. márc. 2. 20:21
 34/37 anonim ***** válasza:
27%
MOndhatunk mi akármit, úgyis béjemvé lesz.
2019. márc. 3. 20:00
 35/37 anonim ***** válasza:
0%
33as, igen 1.5 millióért nem fog lakást venni, de önerő egy részére elég lenne, és nem kéne tovább a szülei nyakán élnie miközben szórja a pénzt.
2019. márc. 4. 06:24
 36/37 anonim ***** válasza:
35: Az a pénzszórás, ha valami nagyon olcsó autót vesz, amire utána mindig költeni kell, és pár év múlva kuka.
2019. márc. 4. 09:03
 37/37 anonim ***** válasza:
Gyanús hogy kamu a kérdés mert nagyon eltűnt a kérdező. Mondjuk már kíváncsi lennék milyen fajta kocsit nézett ki😁
2019. márc. 4. 11:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!