Nem túlzás ez már?!
Az imént olvastam egy cikket, miszerint gazdit keres a világ legdrágább kutyája: Kínában, egy Emperor nevű tibeti masztiff kan 350 millió (!!!) forintocskának megfelelő jüanért eladó.Egy fedezésért másfél millió forintot kér jelenlegi gazdája.
Ez már nem a kutyákról szól, igaz?
Egy ferrari legyártása szerinted annyival több mint bármilyen más autóé ? :D
Felkapott fajta kínában, kevés is van belőle. A legjobb kutyák egyébként mindenhol sokkal drágábbak mint amit mi ki tudnánk akarnánk fizetni.
A showkutyák árai horribilisek. Bár gondolom valami blikk szerű förmedvénybe olvashattad ott van hogy néha elírnak valamit "véletlen" egy 0val csak hogy jobban fogyjon :D
Előző vagyok.
Megtaláltam a linket, amit annak idején olvastam... nekem túl sok a szőre, ez már nem tibetis...
A ló megint más kategória.A lótól várnak is valamit, pl. rengeteg versenygyőzelmet, ami azért hoz pénzt a konyhára.Vegyük például Overdose-t, vagy féltestvérét, Opium Bullet-et.Hihetetlen sokat ér ez a két ló (Overdose sajnos már nem versenyezhet, szépen elbántak vele), és nem véletlenül.Sorra nyerik a nagyobbnál nagyobb versenyeket.
De egy kutyánál nem tudom megérteni, mi emeli fel így az árát.Nálunk az országban pl. ritkaság a fáraókutya.Az ára milliós nagyságrendekre is rúghat, de nem hiszem, hogy akár egy példányát is el tudnák adni annyiért, mint Emperort.Vagy nagyon tud valamit ez a masztiff, vagy túl van hypeolva az egész. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!