Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Azok a huszonévesek, akik 4-5...

Azok a huszonévesek, akik 4-5 milliókért vesznek autót, miből van rá pénzük?

Figyelt kérdés
2018. dec. 24. 14:58
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
53%
Nekem ismerősöm 17 évesen már új Audival járt, aztán kiderült, hogy miért tünnek el a közeli falvakból a lányok, prostiknak vitte őket, most szabadult a srác és máshoz nem ért... szabad a piac, nagyjából enyhe büntetés mellett még továbbtanulás nélkül is kereshetsz sokat, csak vállalni kell a kockázatot, de olyan országba ahol fideszesnek lenni nagyobb bűn mint striciknek ott ez lényegében könnyebb.
2018. dec. 24. 16:47
 12/32 anonim ***** válasza:
72%
27 vagyok a kollegaim 5 millas vagy inkabb dragabb autokkal járnak, en inkabb lakast vettem, szerintem ertelmesebb dolog... Persze van azon is hitelem, de nem sok
2018. dec. 24. 16:48
 13/32 A kérdező kommentje:
És ki fizette az egyetemedet kocsog? Ugye ugye.
2018. dec. 24. 16:50
 14/32 anonim ***** válasza:
4%
#9 ez szép és jó naiv duma, hogy megdolgozott érte, megérdemli, csak ugye Magyarországról beszéltünk ahol ugye általában pont a főnök az aki a legkevesebbet dolgozza, a haver vállalkozó kapja a milliárdos közbeszerzést, az érettségizett rokon ül a minisztériumban milliós fizetésért, a befolyt adókat ellopják és saját vagyonukat gyarapítják (amiből veszik az általad említett hetes bmw-t és amit ugye nem szabad irigyelni, sőt firtatni se miből van), az országra alig költenek, az orvos 200 ezret keres, az utak szarok stb. Nyugaton ellenben, bár ott is van ilyen, de nem ilyen szinten és mértékben, és az emberek is alapvetően jobban élnek, aki ott jómódú (ottani viszonylatban), na az általában tényleg megdolgozott érte és szart is kihajtották belőle, nem haver vagy rokon akit beültettek a zsíros állásba vagy megnyerte a milliádos pályázatot és aztán szart se csinált. Nem is irigylik egymást annyira, mint a "magyarok 90%-a". Véletlen?
2018. dec. 24. 17:01
 15/32 anonim ***** válasza:
53%

"Lassan 30 vagyok, de 2,5 év munkájával összegyűjtöttem közel 7 millió Forintot. Simán vehetnék egy 4-5 milliós autót."

Az azért más. 30 évesen az ember nem pályakezdő. Már van tapasztalata, jobb pozícióban, jobb fizetésért is dolgozhat. Emellett volt ideje apránként összegyűjtögetni a pénzt. Én is 35 vagyok és idén vettem majdnem 7,5-ért új autót, pedig se hitelt nem vettem fel, se nem nyertem meg a lottó 5-öst.

"Arról ne is beszélünk mennyi pénzem elment már utazásra és 10 év albérletre egyetem mellett, szintén több millió összegek. Sok ismerősöm sokkal hamarabb kezdett dolgozni mint én és otthon laktak, ezzel spórolnak csomó pénzt."

Ennek szerintem nincs értelme, hogy ezt számolgatjuk. Akkor én is számolgathatnám, hogy mennyit fizettem már kajára, mennyi pénzem lenne, ha eddig nem fizettem volna villanyszámlát, stb. Semmi értelme... A benzinkúton én is bő 600-700eFt-ot otthagyok évente. De nem számolgatom, hogy mi lett volna ha.

Amúgy abban a helyzetben vagyok, hogy lakásra nem kell gyűjtögetnem, se nem fizetek albérletet, sőt 35 évesen még a szüleimmel sem lakok, hanem örököltem a lakásomat. Tudom, az itteni válaszolók szemében ez hatalmas nagy bűn, ami miatt mélységesen szégyellnem kellene magam...

Hogy a huszon évesek mennyiért vesznek autót, arra ne az itteni válaszokból induljunk ki! Biztos van ilyen is szép számmal, persze. De én már megtanultam, hogy amit itt írnak, azt el kell osztani kettővel, hárommal. Hiszen itt név nélküli önbevallás alapon, a legtöbb huszon éves nettó 1 milliót keres és 30 centis a farka. :D

2018. dec. 24. 17:14
 16/32 anonim ***** válasza:
Jó kereset,vagy otthoni segítség vagy hitel.Én inkább lakást vettem és egy 20 éves swiftel járok.Gyári munkásként kezdtem 3 szakba 4évig csináltam.Most meg villanyszerelő vagyok kétszer annyiért egy szervizes cégnél,lehúztam másfél évet,és már kaptam ajánlatot hasonló cégtől magasabb keresettel. Aki megy utána az előre tud jutni!
2018. dec. 24. 17:21
 17/32 Beviz Elek ***** válasza:
42%

Még ennyi korlátolt, irigy alakot :D

Öcsém 27 éves, (az egyik) kocsija 1,5millió kb. Lehetne sokkal drágább autója is, de meggondolatlanul szórja a pénzt és a családi házra is milliókat költött. Érettségivel dolgozik, minden legális, semmi dílerkedés/csalás.

Mit kell csinálni? Keményen dolgozni.

2018. dec. 24. 17:31
 18/32 anonim ***** válasza:
54%

"30 évesen az ember nem pályakezdő."

Én pár éve gyakorlatilag az voltam, azért is írtam, hogy 2,5 év alatt szedtem össze. De ugyanezt egy jó szakmunkás 20 évesen el tudja kezdeni. Én éveket toltam el egyetemen sajnos.

"Ennek szerintem nincs értelme, hogy ezt számolgatjuk."

A kérdés szempontjából van értelme. Nem mindegy, hogy 100+ ezreket kell alapból elköltened, plusz még időd sincs dolgozni rendes állásban egyetem mellett. Vagy otthon laksz és dolgozol teljes állásban, sokkal többet félre lehet tenni.

Persze van akinek egyszerre telik mindenre, de a többség lemond valamiről ahhoz hogy valami mást megvehessen.

A kapott lakás sem bűn. De tény, hogy nem mindegy, ki mit kap. Nem mindegy, hogy minden hónapban leadsz egy szobára is 5-70 ezret + rezsi felét, harmadát. Vagy fizeted csak a rezsit, ami olcsóbb mint a bérleti díj.

2018. dec. 24. 17:43
 19/32 A kérdező kommentje:
Keményen dolgozik, és mennyit keres? Kétszázat max, abból nem vesz luxusautót.
2018. dec. 24. 17:57
 20/32 anonim ***** válasza:
48%

Senki sem sarkította ki annyira a dolgot, mint te. Senki sem beszélt a politikusokról, ott is az Orbán családról.

De elhiheted, hogy külföldön, sokkal kevesebb az irígy ember. Elmész mondjuk Németországba, vagy említsek egy szegényebb országot, Ukrajna. Nem fikázza egymást a szomszéd meg a lakosság (persze van kivétel!!) hanem segítik egymást. Itt kis hazánkban hol látsz ilyet?

A sok alkoholista is inkább csak síránkozik, ahelyett, hogy munkát keresne, amivel közel minimálbért keresne.

Kedves kérdező!

Államilag támogatott egyetemről nem hallottál még? Nem kell mindenkinek orvosnak és jogásznak lennie, ahova piszok nehéz bekerülni államira, de nem lehetetlen az sem!

Ugye-ugye?!

2018. dec. 24. 17:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!