Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Huszonévesek! Milyen kocsit...

Huszonévesek! Milyen kocsit vettetek, terveztek venni?

Figyelt kérdés

Honnan van rá pénzetek?

Kort írjatok!

2018. máj. 1. 19:06
 1/9 anonim ***** válasza:
52%

Amit vettem: Audi A4 b5 Avant 1.9 TDI

Egyenlőre nem tervezem lecserélni.

Dolgozom reggeltől estig...

24f

2018. máj. 1. 19:20
 2/9 anonim ***** válasza:
52%

Első kocsim 20 évesen egy A COrsa volt, amire nyári munkával meg suli melletti munkával gyűjtöttem össze a pénzt. Jobbat akartam, de heti 2 alkalommal a szomszéd városba kellett mennem hajnalban vasútállomásra és erre volt pénzem.

Most 23 vagyok és Peugeot 806-om van, ezt már a fizetésemből vettem. Nem az álomautóm ez sem, de kényelmes, praktikus és nem viszi a pénzt, hanem keresek vele.

2018. máj. 1. 19:21
 3/9 anonim ***** válasza:

Régi Swift, dolgoztam, onnan volt rá pénzem. Aztán amikor kirohadt alólam vettem egy jobban felszerelt régi Swiftet. Most ami tervben van az meg egy Mk2-es Focus.

26 vagyok.

2018. máj. 1. 19:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Lada 2101-et vettem tavaly, 21 évesen. Már három éve gyűjtögettem rá, nyáron keresett pénzemet is ebbe fektettem. Másikat nem tervezek venni. Szerencsére van Ladás ismerősöm, aki sokat segített az ügyben hogyan is lehetne jobbá tenni, így mára már egy teljesen jó, napi használatra is megfelelő autó lett belőle.
2018. máj. 1. 20:13
 5/9 anonim ***** válasza:
42%
Opel Astra G fizetesembol vettem 25
2018. máj. 1. 20:16
 6/9 petizacc ***** válasza:
43%

Audi A4 b5 1.8 benzines autóm van.

Megdolgoztam érte.

21

2018. máj. 1. 20:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Most hogy leírtam hogy 25 évesen van egy G astram miért kell lepontozni? Gáz hogy ennyire csóró vagy, vagy miért?
2018. máj. 1. 22:20
 8/9 anonim ***** válasza:

VW Polo 1.4 2001 ferdehátú.

500ezer volt, diákmunkával felét összeszedtem, másik felét fater állta azzal a feltétellel, ha szépen lassan visszatörlesztem.

23F

2018. máj. 2. 16:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Renault Thalia 1.2, igazából örököltem a szüleimtől.
2018. máj. 2. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!