Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Most hogy a PSA tulajdonába...

Most hogy a PSA tulajdonába került, az Opel is le fog süllyedni a francia autók erősen kifogásolható minőségére?

Figyelt kérdés

2018. dec. 10. 07:54
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
55%
Minden autó le fog süllyedni. Fogyasztói társadalom van. Tökmindegy mit veszel, ugyanabból a három forintos alkatrészekből van összehányva.
2018. dec. 10. 11:04
 12/25 anonim ***** válasza:
36%

"akik 2-300 ezerért tudnak egy lefingott opelt venni."

Mondjuk nyilván egy "lefingott" vételárú autó jobban elmondja, melyik autó tartósabb minőségű.

Érdemes megnézni, mennyi kb 1990-2000 közötti francia autó, és mennyi opel mászkál kint az utakon.

Ennyi.

A 15 éves autódra meg akkor legyél büszke, ha már lesz benne 500 ezer km.

2018. dec. 10. 11:49
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Enyém (egyik) 13 évnél tart. Ez alatt beletoltam 312.000km-t. Rozsdát nagyítóval sem találni rajta. Olajat rátöltenem még soha nem kellett. Télen-nyáron azonnal indul, jön-megy, nem füstöl nem rángat, sehol nem hagyott még az út szélén.

Ez alatt a kopóalkatrészek cseréjén kívül egy generátor felújításom volt, egyszer kirepedt a tudbócső (8eFt-os tétel) és egyszer a főtengely jeladót kellett cserélni.

Ez csak egy Opel a sok közül. Nem tudom a többi mennyire problémás. Én teljesen elégedett vagyok a megbízhatóságával, tartósságával.

2018. dec. 10. 13:08
 14/25 anonim ***** válasza:
52%

Az Opel sosem volt egy jó minöségü autó.

A középréteget célozta meg eredményesen fénykorában, ért is el némi sikereket.

A PSA konszernnek a dizel motorjai jók,és a formatervei rendhagyóak az Opel unalmas formái mellett.Ezeken a tereken csak fejlödhet.

2018. dec. 10. 14:35
 15/25 anonim ***** válasza:
32%
citroen pl egy nagy határ szar ismerek olyan gyereket aki megvette újonnan aztán 2 éven belül meg jelentek a fényezésen rozsda pöttyök kopogó felfüggesztés motorral is volt baj, de szerinte semmi baj mert megcsinálták garanciába
2018. dec. 10. 18:29
 16/25 anonim ***** válasza:
#15-ös, mondj egy olyan típust, amelyiknél nem volt visszahívási akció. :-)
2018. dec. 10. 18:47
 17/25 anonim ***** válasza:

"A középréteget célozta meg..."

És ez miért is baj? Szerintem senki nem írt olyat, hogy egy Corsa, vagy Astra felsőkategóriás luxusautó lenne. A maga kategóriájában semmivel sem rosszabb mint a versenytársak. Sőt! Ne egy prémiumautóhoz hasonlítsuk!

Az alábbi képről nekem nem az unalamasság jut eszembe. De hát kinek a pap, kinek a paplan... [link]

2018. dec. 10. 20:08
 18/25 anonim ***** válasza:
66%

Ez pedig egy Peugeot belső :-)

[link]

2018. dec. 10. 20:43
 19/25 anonim ***** válasza:
18%
Ismerem. Ültem is benne. Nem minősíteném itt, mert tényleg szubjektív, hogy kinek mi jön be. Ha az Opelnél is átveszik ezt az i-cockpitet akkor tényleg a mostani lesz az utolsó Opelem.
2018. dec. 10. 21:31
 20/25 anonim ***** válasza:
72%
Mégis mi lenne a baj ezzel a i-cockpittel?
2018. dec. 11. 08:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!