Most hogy a PSA tulajdonába került, az Opel is le fog süllyedni a francia autók erősen kifogásolható minőségére?
Az opel sose volt egy normál minőségű autó. Régen 10 éves opel kasztni szét volt rothadva.
Formailag meg van akinek tetszik van akinek nem.
Úgyhogy ezzel , ha így van , akkor az opel csak jól jár.
Én azt látom, hogy nem jó irányba mennek a dolgok a felvásárlás óta. Idén év elején vettem új Opelt. Ez még teljes egészében GM termék, talán az utolsó... Szinte minden alkatrészen ott virít még a GM logó. Ugyan ez az autó, ha most kellene megvásárolnom, jó 800-900eFt-tal lenne drágább listaáron, mert folyamatosan emelgetik az áraikat, miközben a tartalom ugyan az. Nem hiszem, hogy az Euro árfolyam lőtt volna ki azóta ennyire...
Az On-star megszűntetése is egy öngól. Benne van az autóban a drága hardver, ami egy év múlva csak dísznek lesz jó. GM jogdíjas az egész on-star rendszer, amiért a PSA nem szándékozik tovább fizetni. Ha lesz is saját szolgáltatása a PSA-nak, a GM hardverrel nem fog működni, még az eSIM sem cserélhető benne.
A meglévő GM motorokat, váltókat, egyebeket is folyamatosan szép lassan dobják a kukába és cserélgetik PSA fejlesztésekre. Én inkább attól tartok, hogy talán a K Astra, új Insignia az utolsó tartalmában is Opel autó. Utána csak az embléma és a márkanév marad. Talán...
Az Opel vetekszik a legrosszabb minőségű francia autóval.
Ez csak jót tesz neki.
Nem tud mondani mert nem ismeri egyáltalán az autókat. Azoknak van ilyen véleményük a többiről, akik 2-300 ezerért tudnak egy lefingott opelt venni.
Az ilyeneknek aztán nagyon szar a francia, meg az olasz is.
Nekem is francia van , de semmi hiba az égvilágon nincs vele. 15 éves pedig, első naptól az enyém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!