Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek ciki, hogy mindig...

Szerintetek ciki, hogy mindig egy márkából választunk autót?

Figyelt kérdés
Mindig csak egy márkából válogattunk, már a negyedik autónk lesz ugyanabból a márkából (csak más típusok) 5 éven belül. Most újat rendeltünk, de az is ebből a márkából lesz. Az ismerősök leszólnak, miért nem választunk mást, miért nem másik márka. Kicsit furcsán érzem magam ez miatt, hogy leszólnak, hiszen más családokban is látom ezt, hogy az egész család egy márkából válogat. Akkor mi miért ne maradhatnánk egy márkánál, ha az tetszik?
2018. aug. 29. 18:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

5 éven belül 4 autó? Hamar ráuntatatok az előzőekre...

Nekem eddig csak két autóm volt. Mind a kettő ugyan abból a márkából. Nem ragaszkodtam a márkához, csak éppen ez tetszett, az előzővel is maximálisan elégedett voltam, ár-érték arányban is ez tűnt a legjobb választásnak. Az meg már csak plusz jó dolog, hogy tudom hogy az alkatrészeket hol érdemes venni ehhez a márkához. Az előző autómat márkaszervizbe hordtam mindig ugyanahhoz a szerelőhöz. Vele is elégedett voltam, nem kell újat keresni.

Az előző autómat amúgy 13 évig használtam, a mostanit idén vettem újonnan és legalább ennyi időre tervezek vele. Konkrét ismerősök nem szóltak be amiatt hogy ezt vettem. Nem érzem cikinek. Legfeljebb csak így fórumokon kaptam megjegyzéseket, azt meg elengedem a fülem mellett.

2018. aug. 30. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!