Szerintetek ciki, hogy mindig egy márkából választunk autót?
96 óta csak Suzukim van, most nyúzom a negyedik újat, ráadásul mindegyik automata. Egyedül én nem szerelek autót szombat-vasárnap.
Nem szól le senki, pedig vannak ám dzsipók a környéken rendesen..
Úgyhogy nem ciki..fura, hogy mások véleményére adsz...valaki kínált már egy nagyobb összeget, hogy ne azt a márkát vedd? nem? naugye, hogy ugye.
Akinek új autóra is jut keret, az számolhat a megjegyzésekkel, "ennyiből már nem Suzukit vettem volna stb" csak a hülye embernek nem jut eszébe hogy nem a vételár számít, hanem a majdani alkatrész árakon fog megmutatkozni hogy mennyi az annyi.
A Suzuki ezért lett népautó, anno 0%os thm-re boldog boldogtalan hozta a szalonból kifelé, volt olyan család ahol a rokonságot beleértve 3 ugyanazon márka is helyet foglalt.
Szomszédom 15 év alatt 3. Toyotáját vette. Imádja őket, mert megbízhatóak. Kötelezőn kívül semmit nem kellett rajta cserélni.
Most Suzuki van, de nekem is jövőre Toyotám lesz, mert egy megbízható autó.
Már a 3. Fordunkat vezetjuk.
Szerintem nem gáz ugyan azt a márkát venni ha bejön a termék.
Csak az a gáz ha a teméktől függetlenűl csak azért veszed mert az a márka.
Mi amikor autót vettünk nem úgy mentünk neki, hogy “ Na megint veszünk egy fordot”, hanem megnéztuk ugyan azt a kategóriat pár márkában és a termék a fordnál volt a legjobb. A márka nem érdekelt a vásárlásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!