Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek ciki, hogy mindig...

Szerintetek ciki, hogy mindig egy márkából választunk autót?

Figyelt kérdés
Mindig csak egy márkából válogattunk, már a negyedik autónk lesz ugyanabból a márkából (csak más típusok) 5 éven belül. Most újat rendeltünk, de az is ebből a márkából lesz. Az ismerősök leszólnak, miért nem választunk mást, miért nem másik márka. Kicsit furcsán érzem magam ez miatt, hogy leszólnak, hiszen más családokban is látom ezt, hogy az egész család egy márkából válogat. Akkor mi miért ne maradhatnánk egy márkánál, ha az tetszik?
2018. aug. 29. 18:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért foglalkoztok másokkal????? Az kell nektek és pont, ennyi!!!!!!!
2018. aug. 29. 18:31
 2/11 anonim ***** válasza:
5ev alatt 4 ?
2018. aug. 29. 18:36
 3/11 anonim ***** válasza:

96 óta csak Suzukim van, most nyúzom a negyedik újat, ráadásul mindegyik automata. Egyedül én nem szerelek autót szombat-vasárnap.

Nem szól le senki, pedig vannak ám dzsipók a környéken rendesen..

Úgyhogy nem ciki..fura, hogy mások véleményére adsz...valaki kínált már egy nagyobb összeget, hogy ne azt a márkát vedd? nem? naugye, hogy ugye.

2018. aug. 29. 19:17
 4/11 anonim ***** válasza:

Akinek új autóra is jut keret, az számolhat a megjegyzésekkel, "ennyiből már nem Suzukit vettem volna stb" csak a hülye embernek nem jut eszébe hogy nem a vételár számít, hanem a majdani alkatrész árakon fog megmutatkozni hogy mennyi az annyi.

A Suzuki ezért lett népautó, anno 0%os thm-re boldog boldogtalan hozta a szalonból kifelé, volt olyan család ahol a rokonságot beleértve 3 ugyanazon márka is helyet foglalt.

2018. aug. 29. 19:42
 5/11 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális, még szó is van rá: márkahűség. Minek váltani, ha egyszer valami jó. Nekem volt mindenféle márkájú autóm, aztán egyszer lett egy bizonyos márkájú, ami annyira bejött, hogy nem tértem el tőle, azóta már én is a negyedik ilyet hajtom, csak mindig újabbat, és újabbat (én használtan veszem).
2018. aug. 29. 19:53
 6/11 anonim ***** válasza:
SZerintem pár macskajancsit leszámítva senkit nem érdekel, hogy milyen autókat veszel.
2018. aug. 29. 20:33
 7/11 anonim ***** válasza:

Szomszédom 15 év alatt 3. Toyotáját vette. Imádja őket, mert megbízhatóak. Kötelezőn kívül semmit nem kellett rajta cserélni.

Most Suzuki van, de nekem is jövőre Toyotám lesz, mert egy megbízható autó.

2018. aug. 29. 20:40
 8/11 anonim ***** válasza:

Már a 3. Fordunkat vezetjuk.

Szerintem nem gáz ugyan azt a márkát venni ha bejön a termék.

Csak az a gáz ha a teméktől függetlenűl csak azért veszed mert az a márka.

Mi amikor autót vettünk nem úgy mentünk neki, hogy “ Na megint veszünk egy fordot”, hanem megnéztuk ugyan azt a kategóriat pár márkában és a termék a fordnál volt a legjobb. A márka nem érdekelt a vásárlásnál.

2018. aug. 29. 23:57
 9/11 anonim ***** válasza:
Anyuék újgazdag sznob-ok és megszól a többi hasonszőrű?
2018. aug. 30. 07:25
 10/11 A kérdező kommentje:
Nálunk is a Fordról van szó. :D Kezdtük 2 Focussal, amik régiek voltak, igazából sok volt velük a gond. Aztán vettünk egy fiatalabb Mondeot, ezzel már szinte semmi gondunk, tökéletes autó, de kezd ez is kiöregedni, így megvettük a negyedik autónkat, ami épp úton van, egy vadiúj Kugát. Több SUV-ot összehasonlítottunk, ki is próbáltunk, ez tetszett a legjobban. De a sok javítást a Focusoknál sosem azzal magyaráztam, hogy Ford, hanem azzal, hogy tizen x éves, 200+ ezer km-es autókról van szó. Ezt meg a rokonok sosem értették meg.
2018. aug. 30. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!