Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Chevrolett Lacettik szerinte...

A Chevrolett Lacettik szerintetek gáz, nevetséges autók, ciki egy 30 éves férfinak ilyet venni?

Figyelt kérdés
Ilyen auto vásárlását tervezem,de az egyik kollégám mondta ezeket róla(Persze az ő 20 éves bmwje az jobb ami rügyezik a rozsdától). Golf 4-em van ami kezd kiöregedni,jon elő rajta minden,ezért akarnék egy újabbat,de nam túl nagy ráfordítással. Egész baráti árban vannak ezek,nem egy nagy szám autó de azért egész jó paraméterkkel bír és nekem külsőleg is tetszik kicsit. Szerintetek én látom rosszul és tényleg gáz egy autó?
2018. ápr. 1. 08:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Azért ülj bele egybe és menj egy próbakört mielőtt elköteleződsz a típus felé. Golf IV után, nem biztos, hogy előrelépésnek érzed majd kényelemben, menetkomfortban... Egyébként presztízs nélküli típus, nyilván ezért nézi le a nagyeszű haverod, és ezért nincs is ára. Mérlegelni kell, milyen az autód, reálisan mennyit kapnál érte, és mennyit tudsz hozzátenni az újhoz, vagy éppen mennyit kell és tudnál ráfordítani a javításra. Egy hasonló értékű autóra nem éri meg kicserélni a mostanit.

Nekem is volt Golf IV-m, én 3+ milliós autóra cseréltem.

2018. ápr. 1. 08:54
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én még soha nem nevettem ilyen autón. Műszakilag egyben legyen, ne rozsdásodjon. Tipikus nulla fenntartási költségű A-ból B-be autó.
2018. ápr. 1. 09:13
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked tetszik és az igényeidnek megfelel, akkor vegyél egyet! Természetesen fontos a jó állapot, hogy a céljának megfeleljen, el tudjon vinni téged ahová szeretnéd. Nem nagyon ismerem a típust, de azt gondolom az alkatrészárai nem lehetenek vészesek. Nem kell azzal foglalkozni, ki mit mond, vagy gondol. Volt egy barátnőm, akinek kifejezetten tetszett a Lacetti, emlékszem mondta, amikor látott egyet az utcán.

Egyáltalán nem gáz egy magad korabeli férfinak, ilyenkor gondolj arra, hogy sokan ennek is örülnének, ha ilyenjük lenne.

2018. ápr. 1. 09:23
 4/11 anonim ***** válasza:
40%

Autócserénél én azt vallom, hogy az új legyen valóban sokkal újabb, jobb, tudjon többet.

Az a Lacetti is már jó pár éves lehet, tehát pár év múlva ugyan itt fogsz tartani. Műszaki tartalomban nem látom előre lépésnek. Ezért nem biztos, hogy megéri. Ez csak az én véleményem.

De ha neked tetszik, meg van rá a keret, akkor ez ne tartson vissza. Én is vettem már olyan autót, amiről nagyon sokan próbáltak meg lebeszélni, ennek ellenére megvettem és abszolút nem bántam meg.

2018. ápr. 1. 09:38
 5/11 anonim ***** válasza:
88%

semmi nevetséges nincs a lacettiben, teljesen használható alsó közép kategoriás autó, viszonylag olcsón fentartható, kicsit sokat esznek mint kéne de az csak egy dolog.

Az valóban inkább röhejes mikor a 20 on éves rohadó, lelakott bmw ben pőfeszkedik valaki és még le is néz másokat.

2018. ápr. 1. 09:49
 6/11 anonim ***** válasza:

Egyik autószerelő ismerősömnek van ilyen kombiban, nagy felnivel, sötétkék metál fénnyel és ő is csak dicsérni tudja.

Szerintem is teljesen jó, főleg a kombi és a szedán tetszik, az 1.6 benzin megbízható de fogyaszt.

2018. ápr. 1. 10:55
 7/11 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem egyedül az a gáz, hogy egy 30 éves férfi fejében egyáltalán megfordul, hogy ki tartja cikinek az ő leendő autóját... De ez nagyon gáz.

Személyes véleményem, hogy a Chevrolet névről elsőre az amerikai autók ugranak be, így elmosolyodok mindig, mikor egy Daewoo-n meglátom ezt az emblémát, de ez nem magának az autónak vagy a tulajnak szól, inkább a Chevrolet üzletpolitikájának...

2018. ápr. 1. 10:59
 8/11 anonim ***** válasza:
31 vagyok és egy régi sfiwtel járok, lenne pénzem bőven jobbra de minek.. ez is elvisz, nem kell rá sokat költeni, válaszolva, nem nem ciki
2018. ápr. 1. 11:52
 9/11 anonim ***** válasza:

A Lacetti tágas autó, nem drága hozzá az alkatrész sem.

Jó választás.

2018. ápr. 1. 12:37
 10/11 anonim ***** válasza:

Ezen a "ciki vagy nem ciki" kérdéskörön jó esetben 16-20 éves kor között túllendülnek az emberek.

De ezek szerint egy 30 éves FIÚról van szó és nem FÉRFI-ről...

2018. ápr. 1. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!