Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért ciki indexelni?

Miért ciki indexelni?

Figyelt kérdés
Miért érzik sokan úgy, hogy ha autóval közlekedve jelzik irányváltó szándékukat, akkor azzal ők kevesebbek? Netán behódolnak a mögöttük jövőnek azzal, hogy nem nézik levegőnek? Vagy ennyire tojnak rá, hisz "nem az én problémám", hogy emiatt nem tud esetleg haladni, vagy várnia kell, vagy pusztán érzi, hogy semmibe veszik.
2018. jún. 26. 22:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez erős általánosítás, egyáltalán nem ciki.
2018. jún. 26. 22:40
 2/7 anonim ***** válasza:

Rohanó világban élünk ilyenre nincs idő.

Szegényeknek egyik kezébe a telefon,a másikban a szendvics.

2018. jún. 27. 06:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Lustasággal kevert "szarok a világra" szemlélet ez. "Nem tartozik senkire hogy merre megyek, meg amúgy sem tud mit kezdeni a másik az információval, mert őt nem érinti, úgysem jön nekem, mert kilát a fejéből, akkor meg minek 3uzizzak azzal a karral a kormány mögött? A kezemet is le kéne venni a kormányról, meg a telefont sem tudom akkor mivel tartani, egyébként is tehet nekem mindenki egy szívességet..."
2018. jún. 27. 08:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi ez az állandó irányjelzésen lovaglás. Én lakok talán jó környéken, hogy itt szinte mindenki használja az irányjelzőt?
2018. jún. 27. 11:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Néha elfelejtenek indexelni és ennyi. Nekem inkább az a problémám hogy sokak szokása az hogy akkor indexelnek amikor már azonnal meg is kezdik a menővert. Holott az lenne az indexelés lényege hogy előre jelezzék az irányváltási szándékot.

Sokszor majdnem nekem kanyarodtak úgy hogy hirtelen irányt akart váltani és már indult is és abban a pillanatban tette ki az indexet. Egyszer nekem is kanyarodtak egy másik sávból és aki vezette az magyarázta hogy ő indexelt. Azon bukott el hogy volt kamera az autómban. Azon látható volt hogy már tekerte a kormányt mikor bekapcsolta az indexet. Szét se nézett.

2018. jún. 27. 12:38
 6/7 anonim ***** válasza:

A körforgalomról már ne is beszéljünk.

Kihajtásnál vagy nem indexel vagy akkor jut eszébe mikor már kifordult.

2018. jún. 27. 12:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Félnek, hogy inhüvelygyulladást kapnak.
2018. jún. 27. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!