Szerintetek ciki, ha manapság valakinek Skoda Rapidja van?
Ahogy az első írja itthon státusszimbólum az autó, a szomszédnak veszik legtöbben, meg azért hogy a bevásárlóközpont parkolójában mindenki lássa hogy ki a király.
Szerintem nem rossz autó a Rapid, bár én nem vennék VW terméket mert nincs szívómotorjuk.
Amúgy inkább egy ilyen autó becsületesen mint a Q7 és társai adót csalva.
Inkább egy q7 adót csalva mint egy rapid szerintem!
Amúgy meg az ember nem magának vesz kocsit? Nekem magának kell h tetszen? Miért kell másnak megfelelni? Ha ciki szerinted akkor miért akarsz ilyet venni? Ennyi pénzből tudsz venni egy sukár E60-at is amivel a cigók jampiznak. Attól függ mire kell.
Attól függ melyik rapidra gondolsz.
Ha az újakra, akkor tök átlagos vagy, a legtöbb ember csak annyit lát, hogy menő új autód van. A bmw/vw fanboyok meg akkor is leszólnának, ha octaviád vagy superbed lenne.
Ha a régi rapidra gondoltál, akkor nemhogy nem megalázó, hanem egyenesen übermenő.
Az uj rapid egy király gép, szerelhetőségileg , ár érték arányban és alkatrész árban is na meg a saját kategoriájában az egyik legjobban összeválogatott anyag használatú kocsi .
Még az uj fabia is ilyen .
Márkaszrrvizben melozok nekem 1.2TSI kombi fabiám van 2015-ös 170ezer kmvel soha semmi bajom nem volt vele , mivel márkaszerviz álltal magamnak csinálom és nem nagy összeg az alkatrész , uj superbhez kb 3-4x annyiba van az alkatrész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!